Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani, yapiyorlar birseyler. Arap ve hint kizlarini da cok severim. Bende yine de Acemler bir numaradir. Türk kizlarini da severin. Bunun disinda, Finlandiyali kizlar da süper, biraz uzaklara gidecek olursak. Ama ben genel olarak esmerlerden hoslaniyorum. :D
Sen almanyada bıkmışsın sarı sarı kadınlardan burda esmer bol şahsen kürt kızları çok çekici diyebilirim(güzel olanları hepsi değil) birde iç anadoluda yoğun olan tatar güzelleri var onlarda perfect xd

Son düzenleme:
askeriyeye teslim olmadan olivia reisin şu filminide izle

me earl and the dying girl

edit. dizideki rolünü tam anlamadım ama giflere göre benzer karakteri canlandırıyor.

Çok geç daha TWD'yi bile bitiremedim :38573:

1214gv4.jpg

:heart::heart::heart::heart:

Çok geç daha TWD'yi bile bitiremedim :38573:

1214gv4.jpg

:heart::heart::heart::heart:

twd yı gelınce ızlersın reıs. son bölum dısında bu sezon pek bısey yok ınan bana.hem askerden geldiğin ay yeni sezonu başlayacak daha keyfli olur senın ıcın takip etmesi. ha filme gelirsek kafa yormayan keyfli güzel film. malum şahıs çok iyi iş çıkarmış. bişeyler izlemek istersen elinin altındaki seçeneklerden biri olsun son anda.

Sen almanyada bıkmışsın sarı sarı kadınlardan burda esmer bol şahsen kürt kızları çok çekici diyebilirim(güzel olanları hepsi değil) birde iç anadoluda yoğun olan tatar güzelleri var onlarda perfect xd

Güzel tespit... :D

Kürt kizlari da güzeldir... Alevi kizlarida.

sabah uyandığında sağına veya soluna dönüp baktığında seni korkutmayan yada itici gelmeyen kadın güzel kadındır gibi bi teori üreteyim :asd: birde sabah uyanınca SEN KİMSİN olayı varki .. çok kötü oluyor ... yaşayan bilir
Birşeyler içtik mi reis? Kafalar güzel.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Yeni farkettiğim anket güncellenmiştir.
En aşağıdaki şıkka oylarınızı bekleriz. sevgiler.

Güzel kadın yoktur , bakımlı kadın vardır .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.

Rosabell Sallers, acayip güzel bir Kiz... Fazla kiza sac kizlarda begenmem, ama bu kiza o bile cok iyi gidiyor, güzelligini bozmadan.

Rosabell-Laurenti-Sellers-rosabell-laurenti-sellers-37668831-990-465.jpg

Rosabell-Laurenti-Sellers-hot.jpg

Game of Thrones´da bu sahnede kalbim hareketli dakikalar yasamisti, ki genel anlamda TV izlerken rastalamadigim bir durumdur. O hircin, bir okadar da tatli oldugu o rolü... Voay Anam, Voay...

rosabell-laurenti-sellers-9.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt