- 12 Haziran 2011
- 72.166
- 21.747
- 2.893
yine leşlik konusunda ödün vermiyorsun
Nasıl gençsin sen anlamadım. Milf fantazilerin de mi yok senin?
Yeni nesil hatundan anlamıyor pek. Bilmem katılır mısın r'taş? Serkan Sabri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani renkdaş bu çocuğu ben çözemedim kolonya falanmı içiyor ne yapıyor görme problemleri olduğu kesin ama bi doktora falanmı göstersek aramızda para toplasak?
Yazsın hesap IBAN numarasını, yardımcı olalım. Forumdan bir arkadaşımızın depresif ilaç masraflarını karşılıyorum zaten. Ünal kardeşim için daha fazlasını da yaparım. Amacımız genç bir kardeşimiz kaybolup gitmesin.
Çok bonkorsun rtasYazsın hesap IBAN numarasını, yardımcı olalım. Forumdan bir arkadaşımızın depresif ilaç masraflarını karşılıyorum zaten. Ünal kardeşim için daha fazlasını da yaparım. Amacımız genç bir kardeşimiz kaybolup gitmesin.
Doktor bunun bu ülkede tedavisi yok amerikaya falan göndermek lazım derse tuzlu kaçmasın?
Yazsın hesap IBAN numarasını, yardımcı olalım. Forumdan bir arkadaşımızın depresif ilaç masraflarını karşılıyorum zaten. Ünal kardeşim için daha fazlasını da yaparım. Amacımız genç bir kardeşimiz kaybolup gitmesin.
İlaçlarını aldığın kişi bana göre kullanmıyor , iyiliğin boşa gitmesin
Aslı Enver'i beğeniyorsun da bunu niye beğenmiyorsun?
ya asyalı koyarsın ya da çirkin kadın tabii beğenmeyeceğimsen öldünde cenetten falanmı yazıyorsun len buraya ne koysak beğenmiyorsun?
yani renkdaş bu çocuğu ben çözemedim kolonya falanmı içiyor ne yapıyor görme problemleri olduğu kesin ama bi doktora falanmı göstersek aramızda para toplasak?
güzel değil
ya asyalı koyarsın ya da çirkin kadın tabii beğenmeyeceğim
böyle kadını beğeniyorsan diyeceğim bir şey yok. Allah düşmanıma vermesin
Yıllanmış şarap gibisin be , çocukluğumdam beri hastasıyım ; tabi ki bir milf severim.
![]()
![]()
![]()
Yıllanmış şarap gibisin be , çocukluğumdam beri hastasıyım ; tabi ki bir milf severim.
![]()
![]()
![]()
merak etme seni satın alacak kadar param var![]()
![]()
![]()