Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amanda Cerny fena değilmiş.

CuhUkP-UMAUgrjh.jpg

Hava yastıkları orijinalse bir dakika bile durmasınlar :P tosiçin karısı gibi şişmeyse istemez :)
Valla o yuz guzelligi varken hava yastiklarinin onemi yok. Allah ozenerek yaratmis...

Zaten italyanca cok seksi bir dil feci bir uyum olmus. Immobile'nin istenilen patlamayi yapamamasinin sebebi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla o yuz guzelligi varken hava yastiklarinin onemi yok. Allah ozenerek yaratmis...

Zaten italyanca cok seksi bir dil feci bir uyum olmus. Immobile'nin istenilen patlamayi yapamamasinin sebebi

Bu hatunla patlamayı nerede yaptığı adamın çok belli :) iliğini kurutur be adamın bu :P

Cidden evlenen topçuların çoğunda özellikle de bizim türk topçularda ciddi düşüşler oluyor.Aşırı seks düşkünü bir toplumuz 7'den 70'e :)

Bir cok millet ile tanistim konustum ama hic biri bizim Turkler gibi seks manyagi degildi.

Cidden hormonlar mi , yoksulluk mu bilmiyorum ama bu konuda bir numarayiz.

Bir cok millet ile tanistim konustum ama hic biri bizim Turkler gibi seks manyagi degildi.

Cidden hormonlar mi , yoksulluk mu bilmiyorum ama bu konuda bir numarayiz.

yoksunluk

Rus hatun vardı akşam buluşurduk gece haşna fişne işte, sabah bi kalkardım kıyafetlerim yıkanmış ve ütülenmiş hazır olurdu

şimdi bulaşıkları yıkayıp ütümü yapıp yatıyorum

bizim kadınlarımızın değer sıralaması değişik

çocuk
kendi
annesi
babası
abisi
ablası
gelinleri ya da damatları
halasının kızı
dayısının oğlu
.
.
.
kocası

yoksunluk

Rus hatun vardı akşam buluşurduk gece haşna fişne işte, sabah bi kalkardım kıyafetlerim yıkanmış ve ütülenmiş hazır olurdu

şimdi bulaşıkları yıkayıp ütümü yapıp yatıyorum

bizim kadınlarımızın değer sıralaması değişik

çocuk
kendi
annesi
babası
abisi
ablası
gelinleri ya da damatları
halasının kızı
dayısının oğlu
.
.
.
kocası

Acayip bir noktaya degindin. Katilmamak elde degil...

Bosuna dememisler sadece kiz ile degil ailesi ilede evleniyorsun.

Sirf bu yuzden Turk kizlari ile bir iliski baslatmaktan cekiniyorum ama yinede evlenecegim kadin muhtemelen Turk olur. Tabi gonlumuz kimde
Olur bilemeyiz.

Ama harbi ilginc bir noktaya degindin reis. Tabi her Turk kizi icin gecerli degil bu durum elbette istisna vardir.

Oha beyler yavaş.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tehlikeli adamsın volkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt