- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Yok galiba. Kiz geçim sıkıntısı yaşıyor ama YouTube'dan iyi paralar koparıyor. Güzel kız olup fısıldamak vardıKız arkadaşı / Eş var mı ?
Eğitim şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok galiba. Kiz geçim sıkıntısı yaşıyor ama YouTube'dan iyi paralar koparıyor. Güzel kız olup fısıldamak vardıKız arkadaşı / Eş var mı ?
O soru seni hedef almıştı aslındaYok galiba. Kiz geçim sıkıntısı yaşıyor ama YouTube'dan iyi paralar koparıyor. Güzel kız olup fısıldamak vardı
Eğitim şart
Kız arkadaşı dedim... Hani erkek desemyok
Eğitim şart
Yok ondan değil kendine mi bakıyorsun dedin ya o yüzden dedimKız arkadaşı dedim... Hani erkek desem
Direk lezbiyene bağladı Şero
"Nerde o günler" deyimi ne için ? Yaşlandın mı![]()
Neymar nereye daldirmis eli.Emrah iyi ki askere gitti yoksa görse cildirirdi.
![]()
Idare eder![]()
bu kızı istiyorum
emrah askere gider gitmez jennifer anistosun barbara yengemizi oylama da geçmesi dikkatimi çekti şuan :confused:
Bu konuyu ilk gördüğümde ilk üye olduğum zamanlardı; bu kadın mı güzel dediğimde Emrah postayı koymuştu. Şimdi askerde olduğuna göre arkasından sallayabilirim. İki göz çizsem daha güzel olur :asd22:
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
puhaha mustafa bey dikkat ediniz çarşı izni sırasında internet kafe vasıtasıyla forumumuza uğrayabilir yakında gerçi acemiliği şuan o tehike yok rahatız :asd22:

![]()
bu kızı istiyorum