Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
forumdaki refah seviyesini artiracak bir gelisme olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kondisyonum düşük sikinti olmaz umarim.Kenan Ünal Yusuf Kara kardeşlerim
önce sizleri Antalya ya kampa alalım durumu tartışalım,yapılması gerekenlerin listesini çıkaralım
lütfen bekar gelin ve ona göre plan yapın
Kondisyonum düşük sikinti olmaz umarim.
Kampta ne yapacagiz?bana ne olm senin kondisyonundan bize mi göz diktin
töbe töbe
Kondisyonun ne durumda.Bende katılmak istiyorum Kampa
Maç kondisyonum düştüKondisyonun ne durumda.
Sertan abinden rica etMaç kondisyonum düştü
Igor İdmanı Şart
Sertan abinden rica et
Salonda calistirsin seni.
Maç kondisyonum düştü
Igor İdmanı Şart
Kondisyonun ne durumda.
Mübarek Adam bize yardımcı olmaya çalışıyor, sizin şu yaptığınıza bakın, ayıp ayıp.Bende katılmak istiyorum Kampa
Yengemizin bu durumdan haberi var mı?Forumun abone fonksiyonunu kullandığım tek konu olduğunu belirtmekte hiç bir sorun görmüyor, utanıp arlanmıyorum.
Günaydın efendim.

Forumdan ve Forumda bu konunun varlığından haberi var. Bence bu kadarını bilmesi yeterliYengemizin bu durumdan haberi var mı?
sent via GSC

O Linnes'in eşinin arkadaşının suratındaki 25 kat makyajı bizim Dursun'a yapsak o da Mr.Turkey gibi durur.
sent via GSC
Kendisi İskandinav olduğu için bu tür olaylara alışık...[FONT="]Linnes'in eşi Elisabeth Haugen: "Malene'nin ismi o gün Google'da pek çok kez aranmış. Malene, adeta Türkiye'de bir fırtına yarattı. Kendisi İskandinav olduğu için bu tür olaylara alışık ama bu biraz abartı oldu."
[/FONT]
[FONT="]![]()
[/FONT]
Forumdan ve Forumda bu konunun varlığından haberi var. Bence bu kadarını bilmesi yeterli![]()
Bilimum sebepler yüzünden like vermeye vakit ve imkan olmuyor Doruk.Şu başlıkta, ne postlar gördüm içinde kadında yok, ne kadınlı postlar gördüm üzerinde beğeni yok..