Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda küfür yazanın ceza almasının mantığını merak ediyorum biri beni aydınlatabilir mi? Yok yani böyle forum standartları ne bileyim saygı çerçevesinde ilerlesin vs gibi gerekçelerse şu başlık altına atılan fotoğraflarında biraz seviyeli olması gerekmez mi? Futbol biz erkeklerin işidir demiş kurulmuşsunuz foruma ama maşallah seviye yerlerde sonra forumda neden bayan yok hede hödö.

Forumda küfür yazanın ceza almasının mantığını merak ediyorum biri beni aydınlatabilir mi? Yok yani böyle forum standartları ne bileyim saygı çerçevesinde ilerlesin vs gibi gerekçelerse şu başlık altına atılan fotoğraflarında biraz seviyeli olması gerekmez mi? Futbol biz erkeklerin işidir demiş kurulmuşsunuz foruma ama maşallah seviye yerlerde sonra forumda neden bayan yok hede hödö.

Bildiğim kadarıyla konuya bayanların ve homoların giriş yapması yasak ?

An itibariyle getirdiğin bir şey sanırım bu zira baktığım vücut hatları içeren paylaşımlar yapılmaması gerektiği yazıyor, bahsettiğin gibi bir şey göremiyorum.

Atmış olduğum fotoğraflardaki kadınların, çirkin olduğunu mu iddia ediyorsunuz ? Zira vucutlarına odaklanmış gibisiniz :yup::yup::yup:

Hanife Akan beyin korumacı tavrı beni çok duygulandırdı..

Bir an bu konuda paylaşılan kadınlar gibi hissettim kendimi.. Zorla beni sahneye çıkartmışlar ve seyirciler sırayla laf atıyorlarmış bana..

Birisi bosh aldım diyormuş, öteki ben iptal beyler diyormuş.. Hanife kardeşimde ay kardeş demek ağzıma yakışmadı..

Sahibem diyeceğim.. Sahibemde köşe masaya oturup olanları rakısıyla birlikte izlemeye koyulmuştu en sonunda dayanamadı ; Doruk atayı sizlere meze etmem ulan dedi..

Seni bu hayattan kurtacağım dercesine beni savunmaya başladı.. offf çok romantik :inlove::inlove::inlove:

Tehlikeli sularda yüzüyorsun Doruk, yapma.

Bu konunun akibetini en kisa sürede karara baglayacagiz ayrica.

Hanife Akan beyin korumacı tavrı beni çok duygulandırdı..

Bir an bu konuda paylaşılan kadınlar gibi hissettim kendimi.. Zorla beni sahneye çıkartmışlar ve seyirciler sırayla laf atıyorlarmış bana..

Birisi bosh aldım diyormuş, öteki ben iptal beyler diyormuş.. Hanife kardeşimde ay kardeş demek ağzıma yakışmadı..

Sahibem diyeceğim.. Sahibemde köşe masaya oturup olanları rakısıyla birlikte izlemeye koyulmuştu en sonunda dayanamadı ; Doruk atayı sizlere meze etmem ulan dedi..

Seni bu hayattan kurtacağım dercesine beni savunmaya başladı.. offf çok romantik :inlove::inlove::inlove:

Bey derken? Mizah yetin kötü değil fakat seviye problemin var anladığım kadarıyla. Karşında sandığın gibi bir bey ya da homo yok ona göre tavrını takınsan daha sağlıklı bi diyalog olabilir

Tehlikeli sularda yüzüyorsun Doruk, yapma.

Bu konunun akibetini en kisa sürede karara baglayacagiz ayrica.

Attığım fotoğraflar bir ara tekrar gündem olmuştu dostum..

Yönetim tarafında çıplaklık olmadığı sürece sıkıntı yok onayı almıştım.. Tekrar değerlendirseniz bende biraz daha kapalı paylaşımlar yaparım:hat:

EY HAnife hanım sen kımsın ya

Uyarı aşağıdaki fotoğraf küçükte olsa göz çatalı barındırır..

371352b0c23dd72c43d62c601d94c0c5.jpg

70ler 80ler ve 90lar diye ayıralım lütfen.. 3 hatun var ama 3ü de anlayacagınız gibi biraz uygunsuz filmlerde oynadılar.

gloria guida (70ler)
serena grandi (80ler)
debora cabriaglio(90lar)

3ünün de özelliği fiziki açıdan etine dolgun bi vücuda sahip olmaları.gloria cok güzel,serena da güzel.debora ise daha çok tatlı bi hatun ama güzel de..

Hajakajahahah iyi güldüm sağol. Bak bu da güzel bir çözüm. Anladığım kadarıyla konuşmam bir işe yaramayacak usulca burayı terket diyorsunuz başlığınız size kalsın ama lütfen bu derece abartmayın
Dorugun hayatta ki tek tutanagı bu baslık onuda elınden alırlarsa ne olur 1 düsünun derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt