- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Meme ucundan irk tespitine gecmeden konuyu terk ediyorum.
üstad şimdi taktik verir dur gitme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meme ucundan irk tespitine gecmeden konuyu terk ediyorum.
Ukraynalı olur, tavsiyem rutenyalı al, rum katolik kızları hem çok güzel hem çok ahlaklı hem de çok hamarat...Ternopil, Lemberg ve Ivano-Frankvist'te göreceğin her güzel kız rum katolik vaftizlidir...İsmailenverden pratik bilgiler bu kadar şimdilik...Evlenirsem ya Polonyalı ya da Ukraynalı bir hatun ile evlenirim![]()
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi ırk uzmanı mı oldun Güzel beyYalnız bunun tipi arvanit, arbareş gibi yani katolik arnavuta benziyor, müslüman arnavut fenotipi yok bir ihtimal de çam arnavutu olabilir yani ortodoks arnavutu...Hürmetler...
Bu hatunları nerden temin edebilirim üstatUkraynalı olur, tavsiyem rutenyalı al, rum katolik kızları hem çok güzel hem çok ahlaklı hem de çok hamarat...Ternopil, Lemberg ve Ivano-Frankvist'te göreceğin her güzel kız rum katolik vaftizlidir...İsmailenverden pratik bilgiler bu kadar şimdilik...
Kiev GSC Tour 2018'e varmiyizzzzEvlenirsem ya Polonyalı ya da Ukraynalı bir hatun ile evlenirim![]()
![]()
Ne zaman????Kiev GSC Tour 2018'e varmiyizzzz
Yoo elmacık kemiği ve ten rengi ele verdi kızı üstat dur gitme...Meme ucundan irk tespitine gecmeden konuyu terk ediyorum.
Onun gibi bir şey ama yeni değil yıllardır var da şu an karşılaşıyorsunuz doğal olarak...Şimdi ırk uzmanı mı oldun Güzel bey
Seni Almanya ya davet etmek isteriz. Yerinde öğren bilimi.Yoo elmacık kemiği ve ten rengi ele verdi kızı üstat dur gitme...
Veriyorum zaten hangi kiliseye mensup kız alınır ona girdim az önce bizimle en iyi uyumlu kilise Rum Katolik Ukrayna Kilisesidir...Not edin bir yere...üstad şimdi taktik verir dur gitme
Yoo elmacık kemiği ve ten rengi ele verdi kızı üstat dur gitme...
Niye.. Protestant'lar ile farkı ne dir Uğur ProfessorVeriyorum zaten hangi kiliseye mensup kız alınır ona girdim az önce bizimle en iyi uyumlu kilise Rum Katolik Ukrayna Kilisesidir...Not edin bir yere...
Veriyorum zaten hangi kiliseye mensup kız alınır ona girdim az önce bizimle en iyi uyumlu kilise Rum Katolik Ukrayna Kilisesidir...Not edin bir yere...
Oranın rahibi tarafından günahlarından arındırılmış hatunlarla tanışmayı isterim üstatVeriyorum zaten hangi kiliseye mensup kız alınır ona girdim az önce bizimle en iyi uyumlu kilise Rum Katolik Ukrayna Kilisesidir...Not edin bir yere...
Oblastları tek tek yazdım üstat...Bunlar idari birim olarak bizim vilayetler gibi ama aslında eyalet-vilayet arası eski sovyet coğrafyasında yaygın olan idari birimler...Ternopil kentine git...Membası orası...Lviv'e uçakla gidip 3 saatlik bir otobüs yolculuğuyla cennete adım atıyorsun zira huri gibi kızlar dört bir yanda...Hürmetler...Bu hatunları nerden temin edebilirim üstat
Her şey bir yana evlilik kararı aldığımda ciddi sekilde ukraynaya 1 sene kamp kuracağım üstat.. Şaka değil gerçek, bilgiler için sağolOblastları tek tek yazdım üstat...Bunlar idari birim olarak bizim vilayetler gibi ama aslında eyalet-vilayet arası eski sovyet coğrafyasında yaygın olan idari birimler...Ternopil kentine git...Membası orası...Lviv'e uçakla gidip 3 saatlik bir otobüs yolculuğuyla cennete adım atıyorsun zira huri gibi kızlar dört bir yanda...Hürmetler...
Yoo bilmiyorlar genelde bizi araplarla karıştırdıklarından ve abaza vatandaşlarımız bizi başta odesa ve kiev'de rezil ettiğinden bilmiyorlar ama beyefendi olur gözünüz zinada olmazsa zaten dediğim gibi kan çekiyor...Onlarında haberi varmıdır bu durumdan
Her şey bir yana evlilik kararı aldığımda ciddi sekilde ukraynaya 1 sene kamp kuracağım üstat.. Şaka değil gerçek, bilgiler için sağol
Haklısın üstad, sırf şu gelin kaynana olayı yüzünden evlilikten tiksindim Türkiyede...Ne demek üstat sonuçta din değiştirmeye çok hevesliler ciddi söylüyorum ayıca rutenyalılardan muazzam gelin olur zira annenle aynı dili bilmiyorlar ve inanılmaz uyumlular...Her türk annesinin rüyalarındaki gelin adayı bunlar; hamarat-çalışkan-güzel-ahlaklı-ağzı var lisanı yokAnnenin ömrünü uzatırsın halbuki şimdi bir türk kızı ile evlensen anana işkence eder dırdırdıdıdıdıdıdıdrrr...Ya boşanırsın ya katil olursun...Hürmetler...