Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana başta sordum dimi hikaye ister misin diye ?

Enver paşa avrupada isyanları bastırmakla görevlendirilmiş.. o dönem iyice azıtan rum ve arnavut çetelerine birinin ders vermesi gerekmiş. Padişah her ne kadar enverin askeri zekasına güvense de kadınlarına zaafını bilmekteymiş. Ama tüm komutanlar zaten afrika ve orta doğuda görevli olduğu için mecburen evreni göndermiş..

Enver ilk başta halkın içine karışmış.. çetelere dahil olursam, isyanın ele başı kimse, öğrenir yılanı başını erkenden ezerim demiş.. rum, bulgar çeteleriyle takıldıkça avrupalı kız ortamlarına girmeye de başlamış ama kimseyi tavlayamamış..

Askeri üniforması ile hudutta gezdiği sırada, çok içkilimiydi bilinmez, karşıdan birini görmüş ve dur ihtarını çekmiş..

Vannessa isimli arnavut bayan o sırada plates yapmaktaymış.. Askeri üniformasının vermiş olduğu güçle cesaretlenen enver kıza, napıyorsun burada demiş..

__6d86d55696bcb26d2c04d6c73f7bb721_width-300.gif

Topumla plates yapıyorum paşam demiş.. ( o dönem askerlere hep paşam derlermiş meğer..)

burası osmanlı toprağı o elinde topu surlarımıza atacaksın yoksa demiş ?

hayır paşam asla atmayız. biz arnavutlar siz türklerle yaşamayı çok seviyoruz, umut ediyorum ki kocamda türk olacaktır..

enver paşa bıyıklarını burkmuş...
e17ff42577218652d1f23090425a8fe3.jpg

ama olmaz demiş, biz edepliyiz ve kızlarla işimiz olmaz diyerek aşık olduğu kızı arkasında bırakmış..

kız çok geçmeden fantezisini yerine getirmek adına, o dönem yeni çeri olan sırasıyla (keramettin, m.eroğlu, a. memduh, doğu ve doruk ata gibi) askerlerle birlikte olmuş..

edeple olan imtihanı yüzünden enverin eli yine boş kalmış. . (belkide kalmamıştır, eli )
Çok güzel hikaye ama enver paşa hem alkol almamış hem de hayatında sadece eşiyle birlikte olmuştur...Sen onu bunu geç de neden paylaştığın karı kız resimlerinin ismini vermiyorsun? Bunları bilmiyor musun? O zaman nasıl buluyorsun? Artık itiraf et bunlar sana servis ediliyor dorukçum :)

Çok güzel hikaye ama enver paşa hem alkol almamış hem de hayatında sadece eşiyle birlikte olmuştur...Sen onu bunu geç de neden paylaştığın karı kız resimlerinin ismini vermiyorsun? Bunları bilmiyor musun? O zaman nasıl buluyorsun? Artık itiraf et bunlar sana servis ediliyor dorukçum :)

Farkettiysen ickilimiydi bilinmez dedim ve bu kizlada birlikte olamamistir.

Servis ediliyor ama ben aralarindan en iyilerini seciyorum.. Eskiden gece 4'lere 5'lere kadar calisirdim. Cunku babama ogutlerdi..

Oglum kendin sevmiyor ve begenmiyorsan paylasma demisti.. Sirf post sayin artsin diye bu isi yapma, severek yap diye ogutlerdi.

Aynen çirkin zihninin kusmuğu hayır ben de diğer başlıkta gayet hüsnü niyetle cimbomlu gençler nasıl moldovalı gelin bulur bunun taktiklerini veriyorum o da ne? Doruk Yine Harikalar Diyarında...ama ankronik yine ühühüh.... :)
Omer kim yeni uye mi?

Neyse sen hayal satiyorsun, ben ise gercekleri.. kimse senin yazdiklarini okuyarak mutlu olamaz. Ama bana ozelden tesekkurlerini sunuyorlar..

bu başlıkta atışmayın beyler şurada vatandaşın gözü gönlü açılması adına resimler paylaşılırken yaptığınız hiç hoş değil.

Omer kim yeni uye mi?

Neyse sen hayal satiyorsun, ben ise gercekleri.. kimse senin yazdiklarini okuyarak mutlu olamaz. Ama bana ozelden tesekkurlerini sunuyorlar..
Bana özelden neler sunuyorlar bir bilsen :) her postumun detayını soruyorlar...Esas seninki sanal benimki ihtimal...Boşuna zengin ülkelerden örnekler vermiyoruz hepsi hedef kitle hürmetler...Slovak postuma bak çabuk :) Ayrıca sana görsel malzemelerin servis edildiğini kabul etmen de son derece müspet bir tavır :tbr::tbr::tbr:hürmetler...

Bence ünlü paylaşılması lazım yahut isim-künye vermeniz lazım yoksa bir anlamı yok...Bu manasız ısrarınızda devam ederseniz Anita Ekberg geliyor kafanıza kafanız şimdiden uyarayım hürmetler...

sen anladın üstat böyle bayanlar ile izdivacımı gerçekleştirmek isterim açıkcası.
Sana hırvat, ukrayna, karadağ, macar, çerkez ve çek kızlarını önereceğim ki çek postum sırada arif renktaşın ısrar ısrar etmesi üzerine...Aslında öldürülme ihtimalin olmasa en güzel senin örneğine uyanlar kalaşalar ve çeçenler ama onlar hem din kardeşimiz hem de evleneceğim diye kendini öldürtmenin alemi yok...Çek postunda görüşmek üzere hürmetler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt