Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.840
- 92.094
- 5.093
İsim ver,laykını al.....![]()
![]()
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsim ver,laykını al.....![]()
![]()
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3. hanımefendi hoşmuş gerçekten kendisiyle bir çay içmek isterdim doğrusu
Melisa hanım tam bir minnoş yav...?Islandım...
![]()
Mustafa içiyor, hep kendi deposunu dolduruyor. Ben ise yol göstererek siz değerli genç kardeşlerimize evlenilecek ve eğlenilecek kızlar konusunda yardımcı oluyorum. Bir nevi amme hizmeti.@Kenan Ünal evli barkli adamsin abi. Bize örnek olman gereken yerde bizi yanlış yola doğru saptiriyorsun.
MK gibi sen de mi kişisel zevklerinin esiri oldun.
Şu hatunların birinin kulak arkasını verelim?Yeter kulağımı çınlattığınız mk mk mk diye diye kulak bırakmadınız bende.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cehenneme vip bilet aldık sayende.Mustafa içiyor, hep kendi deposunu dolduruyor. Ben ise yol göstererek siz değerli genç kardeşlerimize evlenilecek ve eğlenilecek kızlar konusunda yardımcı oluyorum. Bir nevi amme hizmeti.
Hayırlı yolculuklar, fazla kalın giyinmeyin.Cehenneme vip bilet aldık sayende.
Abi yengeye ben 1 tane eş daha almak istiyorum desen ne cevap verir? Hani İslam'a göre 4'e kadar yolu var ya. Eğer o da Müslüman ise eminim sorun çıkarmayip destekleyecektir.Hayırlı yolculuklar, fazla kalın giyinmeyin.
Bunu teklif ettim ve bir de baktım DÖRT nala kaçıyorum.Abi yengeye ben 1 tane eş daha almak istiyorum desen ne cevap verir? Hani İslam'a göre 4'e kadar yolu var ya. Eğer o da Müslüman ise eminim sorun çıkarmayip destekleyecektir.
Avatarima olan ovgunden dolayı aklıma geldi de.
Ben supheleniyordum zaten senden.Bunu teklif ettim ve bir de baktım DÖRT nala kaçıyorum.