Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aOY7jYM_460swp.webp

Margot Robbie

Liseden sonra benim bir arkadasim work&travel icin gitmisti 1 seneligine.

Herif geri dönünce tanistigi kizlarin resimlerini göstermisti sok olmustum yav. Imrenmistim resmen :D

az çok tahmin edebiliyorum :D bizimde denizcilik işiyle uğraşan bir arkadaş var, ülke ülke geziyor. fotoğraflarına bakınca bir tane çirkin karı göremiyorsun. (tabi bizim arkadaş çirkin)

neyse avustralya hakkında pek bir bilgim yoktur. sadece kıta'daki insanların, sadece kıyı bölgelerinde yaşıyor olması şaşırtmıştı beni..

_46620451_aus_pop_distribution_466map.gif

az çok tahmin edebiliyorum :D bizimde denizcilik işiyle uğraşan bir arkadaş var, ülke ülke geziyor. fotoğraflarına bakınca bir tane çirkin karı göremiyorsun. (tabi bizim arkadaş çirkin)

neyse avustralya hakkında pek bir bilgim yoktur. sadece kıta'daki insanların, sadece kıyı bölgelerinde yaşıyor olması şaşırtmıştı beni..

Evet bu gercekten ilginc.

Benim arkadas da diyordu bazen saatlerce kimseyi görmüyordum arabayla Avustralyanin göbegine dogru giderken diye.

Kalani col cunku, Sahra’dan falan beter diye biliyorum iklim olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt