Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Blirim ben az önce de isimden bir ermeni tespit ettim üstatBildiniz ve bir sıkımlık dis macunu kazandiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Blirim ben az önce de isimden bir ermeni tespit ettim üstatBildiniz ve bir sıkımlık dis macunu kazandiniz.
Blirim ben az önce de isimden bir ermeni tespit ettim üstat![]()
Ben de aşikar olduğu üzere kemik yapısından çözdüm zaten ne yapalım üstat yarışma mı yapalım karı atarız üç tane hangisinin orjini ne deriz bilene like hediye ederizIsim kolay. Ben de yuz yapisindan nereli oldugunu anlarim.
Fazla mukemmelböyle türklerin hastasıyız
Cok cok cok iyiEkli dosyayı görüntüle 63256Ekli dosyayı görüntüle 63257Ekli dosyayı görüntüle 63258Ekli dosyayı görüntüle 63259
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de aşikar olduğu üzere kemik yapısından çözdüm zaten ne yapalım üstat yarışma mı yapalım karı atarız üç tane hangisinin orjini ne deriz bilene like hediye ederiz![]()
Yok ben başlık açalım mı demiştimBegeniler feda olsun. Sen at resimleri yarisacak degiliz. Mumkunse arka plandan cekilmis olsun.
Yok ben başlık açalım mı demiştimHer isteyen katılsın diye
MerhabaMesajınızı görmemişim bulmuşsunuz zaten ismini hazırsanız bir melek daha atacam
Merhaba
Eger musaitseniz avatarinizdaki hanfendiye bir posta gonderebilir miyim?
Iyi forumlar dilerim...
böyle türklerin hastasıyız
Bu kim?
ben instagram kullanmıyorum ismini merak ettim bu senin avatarındaki mi aynı zamanda?İnsta hesabı lilli.ptz