Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatun paylaşın arkadaşlar

Kadınlar konusunda ki kişisel tercihleriniz ile değil, görsel arşivlerinizle alakalı bir başlık

Yarın güzel bir hatun paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. Pazartesi sendromunu unutturacak bir hatun.

İşin gücün kari kiz abi ben seni böyle bilmiyodum
:) ne alakası var üstat arz talep meselesi şimdi Remzi Oğuz arıktan bahsetsem o kim derler biraz izah edince kavga çıkar biri bir laf eder cevap veririm uçarım sonunda da

Karı kız oldu mu nedense yumuşuyor millet ;)

Baksana sihirli annem mevzusunda bile bir cund ağızlı peygamber efendimize hakaret etti yanına kar kaldı burada önemli olan üyenin sevilmesi ona göre kurallar esnetilebiliyor herdem eski ve devamlı üye olmak iltimas sebebi o yüzden karı isteyene karı malumat isteyene malumat bilmem anlatabildim üstat;)

Gercek degil nasil yani? Bir kizdan nasil nemalaniyorsun? Anlamadim.
İsmi belli değil demek istedim gerçek değil derken yav yani gerçek olsa takip edersin ünlüyse işlerini takip eder nemalanırsın ünsüzse tanışmaya çalışırsın tek bir foto meçhul kimlik ancak anlık bir mevzu o da ahlakımıza ters üstat hiç değilse takip edilebilmeli :(

İsmi belli değil demek istedim gerçek değil derken yav yani gerçek olsa takip edersin ünlüyse işlerini takip eder nemalanırsın ünsüzse tanışmaya çalışırsın tek bir foto meçhul kimlik ancak anlık bir mevzu o da ahlakımıza ters üstat hiç değilse takip edilebilmeli :(

Stalker miyiz biz ne takip etcez? Bazi guzellikleri o an yasayip bitirmek lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt