Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mia Melano, Stacy Cruz bu iki isim de beğendiğim wonderkidlerden.Malum sitede Eva Elfie denilen bi kız var. Allahım böyle bir şey yok. Dehşet bir şey. İzlenme rekorları kırıyor 2000 doğumlu olmasına rağmen.
Hey gidi... Daha toplamda 3M filan izlenmişken keşfetmiştim.
Kendimi FM'de keşfettiği topçu üst düzey takımlara transfer olan ve '' ben bulmuştum '' ruh haline bürünen arkadaşlar gibi hissettim.
Reis şu sarışın kıza yazmaya başladımMia Melano, Stacy Cruz bu iki isim de beğendiğim wonderkidlerden.
Mia'yı ben de beğeniyorum. Stacy'i not aldım.Mia Melano, Stacy Cruz bu iki isim de beğendiğim wonderkidlerden.
Peki ya Gabbie Carter?Mia Melano, Stacy Cruz bu iki isim de beğendiğim wonderkidlerden.
Şİmdi instagramdan baktım da pek bi esprisi yok gibi beStacy Cruz dunyanin gelmis gecmis en güzel karısıdır.
Krala yakışmayan bir yorum...Stacy Cruz dunyanin gelmis gecmis en güzel karısıdır.
instagramda ari_maj varAyakları güzel hanımefendi atarsanız mesut olurum.
-BİR FETİŞİST-
Ari_maj hanımefendinin konusunu bile açmıştım gerçekten süt gibi kadın ayakları çok güzel. En sevdiğim tip.instagramda ari_maj var
calmaris diye de bir sayfa var orada da paylaşıyorlar
Şimdi baktım da, 10/7 üstad. Kaliteli et bence. Ama çok daha iyileri var elbette.Krala yakışmayan bir yorum...
Bende de ayak fetişi var. Güzel ayak bulmak hakikaten çok zor videolarda.Ayakları güzel hanımefendi atarsanız mesut olurum.
-BİR FETİŞİST-
Bu arada benim fetişim küçüklükten beri var. Ben bunu hastalık falan sanıyordum sonradan araştırınca aslında hastalık olmadığını öğrendim. Son zamanlarda bu fetiş ülkemize de geldi. Ben daha önce bu fetişe sahip pek insan tanımıyordum ama "çoraplarını çıkra" gibi geyiklerden ötürü ülkemizde de artmaya başlamış olabilir. Ama bence bir şeye ilgi duymak sonradan olmaz küçüklükten başlar. O yüzden sonrada ilgi duyanların özenti olduğunu düşünüyorum.Bende de ayak fetişi var. Güzel ayak bulmak hakikaten çok zor videolarda.
![]()

Malum sitede Eva Elfie denilen bi kız var. Allahım böyle bir şey yok. Dehşet bir şey. İzlenme rekorları kırıyor 2000 doğumlu olmasına rağmen.
Hey gidi... Daha toplamda 3M filan izlenmişken keşfetmiştim.
Kendimi FM'de keşfettiği topçu üst düzey takımlara transfer olan ve '' ben bulmuştum '' ruh haline bürünen arkadaşlar gibi hissettim.