- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadınları kim kucaklıyor ya?Stephanie Joyyy
austin texasta ikamet ediyormuş.
Ekli dosyayı görüntüle 106964Ekli dosyayı görüntüle 106965Ekli dosyayı görüntüle 106966Ekli dosyayı görüntüle 106967Ekli dosyayı görüntüle 106968Ekli dosyayı görüntüle 106969
bonusu
Alttaki ablanin ismini yaz cabuk Kadir Bey
Alttaki ablanin ismini yaz cabuk Kadir Bey
instagram.com
Fena birsey bu ya asik olunasi. Ayaklarini yikarim kendisinin
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.instagram.com
zor sorular soruyorsun sıddık.Bu kadınları kim kucaklıyor ya?
Bu paylaşılan kadınlar bu şekilde trilyonları kaldırsın, bizim sorumuz problem olsun sana. Hiç yakıştıramadım. Çok sinirlendim ya. Güzellik kalptedir, gerisi hava gazı.zor sorular soruyorsun sıddık.
yeni üyesin galiba ama burada işler böyle yürümüyor ben sadece paylaşırım gerisi beni ilgilendirmez.
ayrıca kadınlar için kullandığın "kucaklama" ifadesi nahoş. demek ki ablamızı, kuzenimizi güzel diye paylaşsak senin kötü niyetinle karşı karşıya kalacağız. lütfen biraz hareketlerine dikkat et
Sana attığım linkleri burada paylaşmamı mı istiyosun
kadınlar pek ilgi alanım değil
erkeklerden hoşlanıyor olmanı direkt böyle dile getirmen de büyük cesaret. valla helal olsunkadınlar pek ilgi alanım değil ama bana göre en güzel kadın gs'li kadınlardır
Ekli dosyayı görüntüle 107097