- 16 Haziran 2010
- 204.091
- 156.195
- 6.838
Is yerindeyim, belki o yuzden boyle cikiyorlar.admin bey proxy actiniz mii
karimlarım biraz ciplak olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Is yerindeyim, belki o yuzden boyle cikiyorlar.admin bey proxy actiniz mii
karimlarım biraz ciplak olabilir
Islandin mi reisBen ne ara bu sayfaya düştüm.?
Gozlerin resmen kör olmuş. Cok sey kaciriyorsunBende boyle cikiyor o yuzden beni etkilemiyor
Ekli dosyayı görüntüle 109062
Baska arkadaslar resimleri SS alip gonderiyor ondan yani.
Alper adminle konuştuk uzun uzunaya bana çesitli öğütlerde bulundu. Kari paylasmamin dinime uygun olmadigini kendimle çeliştiğimi söyledi.Is yerindeyim, belki o yuzden boyle cikiyorlar.
Kardeşim iki foto ile uçkur derdine düşmeyiz.Islandin mi reis
kararına sonuna kadar saygı duyuyoruz reis....Alper adminle konuştuk uzun uzunaya bana çesitli öğütlerde bulundu. Kari paylasmamin dinime uygun olmadigini kendimle çeliştiğimi söyledi.
Avatar kardeşiyiz madem boyle bir avatar kullandin artik daha ağir başlı olmasın. Bunu hem avatarin hemde Tanriverdi soyadın icin yapmalisin dedi. Konusma esnasinda ortamda karilarda vardı, Alper konustukca hepsi gozlerini kacırdı ve ilk defa yaptiklari iste utandıklarını gördüm. O an utangaç seksi pozlarini cekip buraya yüklemeyi dusundum ama yapamadım. Alpere bakinca bir anlığına gözlerinde yuzarsifi ahlakını gördüm etrafi binlerce kariyla çevriliydi ama dönüp birini memesine bile bakmamıştı.
Sanki o konuştukca beni ogutleyip tembihleyince kadınlarda yavas yavaş giyiniyordu. bu şartlarda bir süre kari resmi paylaşamayacağım belki kadinlar düzelip eskisi gibi fingirdek olursa o zaman.
Sagolasin ici disi iyi niyetli admin
Benim karsimda olmasi lazim diyorsunKardeşim iki foto ile uçkur derdine düşmeyiz.
Kardeşim aile babasıyım. Ben gırgırına söyledim ciddiye alınmasın.Benim karsimda olmasi lazim diyorsun
Halit bey kusura bakmayin az kala sizi gunaha sokuyordum. Ailenizle bir ömür boyu mutluluklar efendimKardeşim aile babasıyım. Ben gırgırına söyledim ciddiye alınmasın.
Mahirin konudaki ilk ve tek karı paylaşımı olabilir.
arşivden kaçamazsın. !