Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.380
- 95.397
- 4.978
Evet. Bu konu bizim kırmızı çizgimizKayseri maçını cünupluktan kurtararak takımımıza nefes aldıran hamleyi yapmış oldum. Hakkettiğim bu mudur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet. Bu konu bizim kırmızı çizgimizKayseri maçını cünupluktan kurtararak takımımıza nefes aldıran hamleyi yapmış oldum. Hakkettiğim bu mudur?
Forumun ahlak bekçisi olacağım. Her şey cimbom için.like kazancıma ciddi bir darbe vurdun.
tüm karılarımın devrilen tezgahtan yerlere düşmesi de cabasıı.
Ekli dosyayı görüntüle 117942
umarım bu zabıta vari hareketlerine bir son verirsin.
Merhaba arkadaşlar.Diğer konuyu arşive alıp bunu tekrardan açtık.
Ve bir kural koyduk bu konu için.Google reklamlarını cinsel içerikli sayfalara yerleştirmeyi reddediyor. Bizim de her sayfamızda var. Dolayısıyla portal galerilerini de kapattık.
Güzel kadını hatlarıyla değil, daha masum (ör: yüz güzelliğini ön plana çıkaran) resimlerle paylaşmanız gerekiyor artık paylaşım yaparken.Diğer türlü sorun çıkartacak bir paylaşım silinecektir.Moderasyon açısından "bu kurala uymayan" o tarz mesajları da raporlamanız bizim işimizi daha kolaylaştıracaktır en azından takibi daha rahat yapabiliriz (ve lütfen abartmadan,her paylaşımı raporlamak gibi şeyler yapmayın).
Tekrar hatırlatıyorum vücut hatları gibi paylaşımlarda bulunmayın lütfen yüz güzelliğini öne çıkaran paylaşımlarda bulunun.
Kurala uygun paylaşımınız için siz saygıdeğer renkdaşımı gsc forum adına kutluyorum.
Ahlak bekçisi Onur'un Kadın Fotoğrafı paylaşanlarla temsili kavgasıForumun ahlak bekçisi olacağım. Her şey cimbom için.
Kurala uygun paylaşımınız için siz saygıdeğer renkdaşımı gsc forum adına kutluyorum.
Hanımım şu yazdığınızı görse 2 gün ekmek vermez 3.gün muammaPaylaşım sizin içindi Onur Bey
Doruk'un tezgahına yapılan bu saldırıyı kınıyorum.like kazancıma ciddi bir darbe vurdun.
tüm karılarımın devrilen tezgahtan yerlere düşmesi de cabasıı.
Ekli dosyayı görüntüle 117942
umarım bu zabıta vari hareketlerine bir son verirsin.
farkettin mi o günden beri paylaşımım yok.Doruk'un tezgahına yapılan bu saldırıyı kınıyorum.
İnsanlar namusu ile para kazanamayacak mı bu memlekette..
farkettin mi o günden beri paylaşımım yok.
karıları küstürdüler