- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
Bu aralar seyrettiğim Bollywood filmlerinde keşfettim kendisini.İnanılmaz bir dans yeteneği var.Diğer bayan arkadaşlarla bizi bile kendisine hayran bıraktı![]()
![]()
güzelmiş gerçekten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu aralar seyrettiğim Bollywood filmlerinde keşfettim kendisini.İnanılmaz bir dans yeteneği var.Diğer bayan arkadaşlarla bizi bile kendisine hayran bıraktı![]()
![]()
güzelmiş gerçekten
Şöyle fotoğraflara bir baktım da Amber Heard hariç gerisi aklımda kalmadı bile.Ama diğer taraftan güzellik oldukça göreceli bir kavram...Bir kadının bir erkeğe göre güzellik anlayışı o apayrı...
İlk resmi gördüm küfür ettim bilesin.
Tam şu aralar Smallville 8.sezondayım, sonunda kurtulduk şu kepçeden diyordum ki bu resmi gördüm.![]()
İlk resmi gördüm küfür ettim bilesin.
Tam şu aralar Smallville 8.sezondayım, sonunda kurtulduk şu kepçeden diyordum ki bu resmi gördüm.![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 8778
Konuya bazı kısıtlamalar getirmek zorunda kaldık. (Yoğurdu üflüyor olabiliriz, anlayış rica ediyoruz.)