Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Kerrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamlar renkdaş.Demek Barbara'nın aşığı sendin.Valla billa unutmuştum renkdaşım.Belki beni hatırlarsın.Bir ara karşılıklı Barbara fotosu paylaşıp dururduk.Ama sana yamuk yapmayız renkdaşım.Sadece sevdiceğini övdük yani başka bir anlam çıkmasın buradanKan dökülür renkdaşlar.Barbara mı alet etmeyin buraya forum kurallarından birisidir iyi forumlar.
Kan dökülür renkdaşlar.Barbara mı alet etmeyin buraya forum kurallarından birisidir iyi forumlar.
Barbara halka mâl olmuş bir model. Onu böyle örseleyemezsin. Örseletmeyiz!
İyi forumlar..
![]()
Geçmiş olsun renktaşım, özleyeceğiz ;(.
Barbara halka mâl olmuş bir model. Onu böyle örseleyemezsin. Örseletmeyiz!
İyi forumlar..
![]()
Baskılar bizi yıldıramaz!
Emrah kardeşimdir, kıyamaz bana. Herhalde![]()
Bi daha görmeyim yengen hakkında konuştuğunuKıyma bana![]()
Çıplak pozları var bu kadının nasıl yenge diyelim biz buna. Bu özel değil kardeşim genel genel.Bi daha görmeyim yengen hakkında konuştuğunu
Bi daha görmeyim yengen hakkında konuştuğunu
Çıplak pozları var bu kadının nasıl yenge diyelim biz buna. Bu özel değil kardeşim genel genel.
Peki.
Sadece telefonumun ekranını süsleyecek. Üstsüz bir şekilde :melo:
kendin kaşındın galatasaray efendilerinden renkdaşım.Beni örnek alaydın keşke.Renkdaşın Barbara konusu hassas olduğu bir nokta bu belli.Çok üzerine gitme bence.Gidersen olan sana olur zaten.Rütbeni götürür böyle giderse