Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sophia-Thomalla-trainiert-fuer-Let-s-Dance-Let-s-Christmas-Berlin.jpg

sophia-thomalla-510x710-351682.jpg

Sophia Thomalla

Son düzenleme:
güzel kadın yoktur makyajlı kadın vardır

Valla doğal güzel kapak mankenleri vs. çok çok nadir yani. Alayı silikon torbası makyaj güzeli. Suya tutsan yüzüne bakılmayacak çok taş var. :)
Ama may favoritem Miranda Kerr. Çok tatlı ve sempatik bi hatun. Bi o kadr da güzel. Ve bence makyaj güzeli değil yani yüzüne bakılırsa.

Ben cocukken daha ilk ciktiginda Fransiz Alizee'ye asik olmustum.

Kiz daha 16 yasinda mi neydi, sanirim gözüme ilk güzel gelen "kadin" oydu. Ama kadin gercekten cok tatli ve sirin.

Bu arada o zamanlar da ne söyledigini anlamiyordum simdi de anlamiyorum, lise de su Fransizca dersine katilmadim ya icimde büyük bir pismanlik olarak kaldi. O zamanki aklima sokayim Latince ögrendim mal gibi, ölü dili ögrendim hic bir halta yaramiyor. Hos ki zaten hepsini unuttum zaten.

Bir gün su Fransizcayi ögrenmek icin kursa falan gidecegim.

201109201076924806.jpg

Bence Candice ile Kate Upton suan tartismasiz en güzel kadinlar .Ama yinede Jayden Cole rüyalarimin kadini .Kendisini Taniyan varmi acaba aranizda yoksa forum da sadece ben mi taniyorum kendisini :D

Ben cocukken daha ilk ciktiginda Fransiz Alizee'ye asik olmustum.

Kiz daha 16 yasinda mi neydi, sanirim gözüme ilk güzel gelen "kadin" oydu. Ama kadin gercekten cok tatli ve sirin.

Bu arada o zamanlar da ne söyledigini anlamiyordum simdi de anlamiyorum, lise de su Fransizca dersine katilmadim ya icimde büyük bir pismanlik olarak kaldi. O zamanki aklima sokayim Latince ögrendim mal gibi, ölü dili ögrendim hic bir halta yaramiyor. Hos ki zaten hepsini unuttum zaten.

Bir gün su Fransizcayi ögrenmek icin kursa falan gidecegim.

tam da alizeeden bahsetmeye gelmiştim :D

la isla bonitayı söylediği şu video :

https://www.youtube.com/watch?v=tZlgNj-rIxw

hatun inanılmaz şirin ve tatlı. fransızca konusuna gelirsek, boşver öğrenme hiçbir işe yaramıyor çoğu sektörde :D ilk ve tek öğrenmen gereken dil ingilizce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt