- 5 Eylül 2014
- 85.771
- 71.982
- 4.513
sen ne diyorsan o abiMemesiz kadının güzelliği mi olur Ünsal Bey![]()
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen ne diyorsan o abiMemesiz kadının güzelliği mi olur Ünsal Bey![]()

Bir adet Liverpool alalım.Hangi takım istiyorsunuz?
Kenan Abi söyle bi şey![]()
sürekli ilgi bekliyorduraz önce resimleri paylaşılan bu hatunu sevgilisi daha fazla oyun oynamam lazım vaktim yok diye terketmiş
Ekli dosyayı görüntüle 25793Ekli dosyayı görüntüle 25794
Memesiz kadının güzelliği mi olur Ünsal Bey![]()
![]()
HahahahaaaHay ağzın meme yesin üstad...
hep birlikteBence yüzü çok güzel olmayan ama hatları çok iyi olan bir bayan da değerlidirKonu başlığını revize edelim 'Size Göre En Güzel Memeli Hatunlar ' diye
yüz güzelliği tek başına anlamsız bana göreHainlik etmeyin sadece meme falan atilmiyor got fln da atiliyor
Ayrica hepsinin yuzu de guzel oluyor
Hafizlik yapmayin onun yeri hayirli cumalar basligi
Bence yüzü çok güzel olmayan ama hatları çok iyi olan bir bayan da değerlidiryüz güzelliği tek başına anlamsız bana göre
Bence yüzü çok güzel olmayan ama hatları çok iyi olan bir bayan da değerlidiryüz güzelliği tek başına anlamsız bana göre

Böyle mi mesela
![]()
Hat konusunda tamam da bunları her yeri güzel arkadaş
Hat konusunda tamam da bunları her yeri güzel arkadaşmabatları yeter bunların zaten
![]()

Böyle bi kadınla aynı ortamda hatta aynı masadasınız sohbet arasında size Her şey dış görünüş mü , insanı karakterinden dolayı sevecek insan lazım diyor . İşin gelişme ve sonucu nasıl olur ?
Yok degil ben senin karakterini sevdim zaten der ve odama davet ederdimBöyle bi kadınla aynı ortamda hatta aynı masadasınız sohbet arasında size Her şey dış görünüş mü , insanı karakterinden dolayı sevecek insan lazım diyor . İşin gelişme ve sonucu nasıl olur ?
![]()