Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Akıyor bugün akıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri P. CundO g.te bülbül öte...
Ne yani. Kızı yanda mı bırakacan.Arif kardesim boyle degil
Boya & ameliyat degil
Bakim & spor
Instagram hatunu istiyoruz
Ne yani. Kızı yanda mı bırakacan.
Yeme bizi Hamzaaaa
Buyur renkdaş gayet fit bir hamfendiBen ne diyorum sen ne diyorsun guzel kardesim
Reis alintiladigin adamlarin hicbiri (ben dahil) bu basliktan cikmiyoruz sahsen ben bazen daha resimler yuklenmeden ya da spoylere bakmadan basiyorum layki
Eger mention atacaksan bu basliga girmeyen ama potansiyel gordugun cengaverlere at
Mesela ben guya tatile geldim ama bak hala forumdayim yani baktigim baslik da burasi
Ulan sabahtan beri vicdanın sesi ayağındasın adam senin yüzünden bir daha resim paylaşmayacak.Layk icin yalvarmak ne yaw zaten baslikta 50 uye var, ellerini kulanabilen 3-5 medeni cesaret sahibi insanlar olarak basiyoruz layki
Sahsen hanimefendi resimlerinin yuzde 95'ini falan layklamisimdir diye dusunuyorum
Tehdite bak yiyici time gec nolacak sanki karilar ilelebet payidar kalacak tabii ki
Yiğit Karagöz tarafından, tarafınıza yapılan palamut operasyonu ile ilgili hala açıklama yapmadınız.Bu başlık bende kız arkadaş ihtiyaçını çoğaltıyor.
Barış ve huzur ortamı için konuşmama hakkımı seçtim ve açıklama yapmaktan vazgeçtim.Yiğit Karagöz tarafından, tarafınıza yapılan palamut operasyonu ile ilgili hala açıklama yapmadınız.
Tatava yapma birader, Yiğit sana net sapladı.Barış ve huzur ortamı için konuşmama hakkımı seçtim ve açıklama yapmaktan vazgeçtim.
Belki @Doruk Ata TANRIVERDİ ile bir soru-cevap şeklinde, gazete Interview havasında bir format da açıklama yı sunabilirim.
MK ile röportaj yapmak istemez misinBarış ve huzur ortamı için konuşmama hakkımı seçtim ve açıklama yapmaktan vazgeçtim.
Belki @Doruk Ata TANRIVERDİ ile bir soru-cevap şeklinde, gazete Interview havasında bir format da açıklama yı sunabilirim.
Mevzu nedir?Tatava yapma birader, Yiğit sana net sapladı.