Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
naptın renktaş bizim kızları kötülemene gerek yok,zevkine saygı duyuyorum ama bu baya vasatın altında..Çok güzel değil belki ama Türk kızları içerisinde baya iyi (duygu özaslan)
Ekli dosyayı görüntüle 74954
Tipi bence de vasat ama fiziğini beğeniyorum.naptın renktaş bizim kızları kötülemene gerek yok,zevkine saygı duyuyorum ama bu baya vasatın altında..
Aşığım sana doyamıyorum
Ne de güzelsin bakamıyorum
zevk meselesi bence oda vasat altıTipi bence de vasat ama fiziğini beğeniyorum.
www.instagram.com

Üstte attığını pek beğenmedim alttakini biliyorum Berfin Nilsu Aktaş 2 senedir sıkı takipçisiyimzevk meselesi bence oda vasat altıayrıca forumda iş yapmaz o kız bizim kızlardan paylaşım yapıyım denk gelenlerden senin aklındaki TÜRK KIZI ORTALAMASI YÜKSELSİN
Ekli dosyayı görüntüle 74965Ekli dosyayı görüntüle 74969Ekli dosyayı görüntüle 74968Ekli dosyayı görüntüle 74967Ekli dosyayı görüntüle 74966
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
Bakınca aklıma kurban bayramı geldi yaw
Bu kız nasıl 2000 doğumlu abi? Yok böyle bir şey. Elite dizisine başlayacağım sırf o oynuyor diye maşallah.
sirf o var diye izliyorum....Bu kız nasıl 2000 doğumlu abi? Yok böyle bir şey. Elite dizisine başlayacağım sırf o oynuyor diye maşallah.