- 30 Ağustos 2009
- 30.234
- 20.202
- 2.593
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son jenerasyondakilerin hepsi böyle ya. Genetiğiyle oynanmış hormonlu gibi hepsi büyük gösteriyor. Bu arada Mia sektörü bıraktı gamerliğe başladı Twitch'den izliyorum. Hayır neden başladın niye emekli oldun hemen. 5 tane sahne için değer miydi yani? Bu sektörde devam etseydi efsane olma potansiyeli vardı. Keşke onu daha farklı videolarda görebilseydik...@Yasin Yıldırım O değil de, bu kız nasıl 2000 doğumlu olabilir knka. 5 yaş daha büyük gösteriyor.
He ya, dün ben de okudum da doğruluğunu teyit edememiştim. XXX'i ünlü olmak için basamak olarak kullanmak istedi sanırım.Son jenerasyondakilerin hepsi böyle ya. Genetiğiyle oynanmış hormonlu gibi hepsi büyük gösteriyor. Bu arada Mia sektörü bıraktı gamerliğe başladı Twitch'den izliyorum. Hayır neden başladın niye emekli oldun hemen. 5 tane sahne için değer miydi yani? Bu sektörde devam etseydi efsane olma potansiyeli vardı. Keşke onu daha farklı videolarda görebilseydik...
Yakın zamanda bırakıp da yeniden sektöre veren birtek Tori Black var benim hatırladığım. O da çocuk doğurdu yani. Bırakmak değil ara vermek.Biraktim diyip dönenleri cok gördük. Para bitince vurdurmaya başlar.
Beni en çok üzen Stevie shae hanimin birakmasi idi. 5-6 yil oncesinden bahsediyorum tabi. A..l yaptigini goremeden terki diyar eyledi. Şimdilerde cam show yapiyor galiba.Yakın zamanda bırakıp da yeniden sektöre veren birtek Tori Black var benim hatırladığım. O da çocuk doğurdu yani. Bırakmak değil ara vermek.