Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.893
- 102.060
- 5.238
Yok yönetim rahmetli etti kendisini kaşınması sonucunda.bu karı mı rahmetli etti ne bu böyle beygir gibi
Ama karı karpuz gibi kırar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yönetim rahmetli etti kendisini kaşınması sonucunda.bu karı mı rahmetli etti ne bu böyle beygir gibi
bu şekil bir kaşınma süreci gerçekleşmiş gibiYok yönetim rahmetli etti kendisini kaşınması sonucunda.
Ama karı karpuz gibi kırar
bu şekil bir kaşınma süreci gerçekleşmiş gibi
Bu sene 7/24 evdeyim , sınav hazırlığı için.Bunun için millet birbirine giriyor...
![]()

Bu sene 7/24 evdeyim , sınav hazırlığı için.
Annem izliyor , birkaç izleme şansım oldu.
Resmen komedi , kocasının güzelim geri dön diye ağlayışı ciğer yakıyor![]()
dolandırıcı gelin daha güzel ya showda çıkıyor galiba birisi geçen kız chpden fazla il almış yazmış fena patladım
dolandırıcı gelin daha güzel ya showda çıkıyor galiba birisi geçen kız chpden fazla il almış yazmış fena patladım

Tus mu?Bu sene 7/24 evdeyim , sınav hazırlığı için.
Annem izliyor , birkaç izleme şansım oldu.
Resmen komedi , kocasının güzelim geri dön diye ağlayışı ciğer yakıyor![]()
EvetTus mu?
Hangi bölüm istiyorsun? Bu konuda olduğuna göre prec?Evet
Çok motive değilim şu ara ama eylüle hazırlanıyorum daha çok.
bu bölümde olduğuna göre plastik cerrahi sıddıkHangi bölüm istiyorsun? Bu konuda olduğuna göre prec?
Yok bizi aşar o , benlik değil pek.Hangi bölüm istiyorsun? Bu konuda olduğuna göre prec?

Yok bizi aşar o , benlik değil pek.
Çocuk psikiyatri istiyorum .
Ama sonumuz aile hekimliği gibi![]()
Bu iyiydiYok bizi aşar o , benlik değil pek.
Çocuk psikiyatri istiyorum .
Ama sonumuz aile hekimliği gibi![]()
Haddimi biliyorum diyelimBu iyiydi![]()

14 Şubat gecesini geçirmelik bir bayan.Bihter hanım hakkında iki kelam etmeni isterim.
Yazık kıza pantolon alalım bu soğukta üsümesin