Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam lütfen +18'e kaçacak resimler paylasmayınız. Eskiden göreydin sen buraları. Google reklamları buraları baya kuruttu. :D

Göğüs - Bacak ikileminde fazla aşırıya kaçacak şeylere izin veremiyoruz.

İlk resimdeki hatun iyiymiş, son resmi silersen iyi olur :D

Abarttığın kadar yokmuş.
kardeş etme eyleme bunlar sıradan sokaktaki insanlar diyorum genede kıyaslanabilirlilikleri var bu amerikalı starlarla ! bizim türkiyedeki sokaktaki kızlar o kıyasa sokabilirmiyiz ? ===))) ben kendi tanıdıklarımı gönderiyorum ss olarak .. netten bulmadım bunları

kardeş etme eyleme bunlar sıradan sokaktaki insanlar diyorum genede kıyaslanabilirlilikleri var bu amerikalı starlarla ! bizim türkiyedeki sokaktaki kızlar o kıyasa sokabilirmiyiz ? ===))) ben kendi tanıdıklarımı gönderiyorum ss olarak .. netten bulmadım bunları

2 numaranın adı ne

Onu tanıyor olsam inan forumda 100 tane erkekle futbol muhabbeti çevirmezdim, burdakiler pis hepsi erkek anasını satıyım.

usta pasaport 1 yıllık 200 lıra bısey 1 haftada evıne gelıo artık kargoyla ! ukraynaya vıze yok ! ucak bıletı desen 200-300 lıra ! gozunde buyutme bence karar ver ozelden vereyım numarmaı gel gez havalar ısındı kıevde

usta pasaport 1 yıllık 200 lıra bısey 1 haftada evıne gelıo artık kargoyla ! ukraynaya vıze yok ! ucak bıletı desen 200-300 lıra ! gozunde buyutme bence karar ver ozelden vereyım numarmaı gel gez havalar ısındı kıevde

:yoji::yoji:

Kardeş geçen ekim sizin ordayken bağımsızlık meydanında falan takıldım arkamdan devrim olmuş ayağım uğurlu mu uğursuz mu geldi bilemedim.

Mehmet bence böbreği de paket yap öyle git orda uğraşmazsın

x3XNvO.jpg

Vasfi bi dur Allahını seversen zaten ortalık karışık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt