Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.478
- 1.706
- 1.948
slav ırkıdır. Çektir,Polonyalıdır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada bi iki sene önce kafa güzelken ukraynada bu kızı götürürken alkolünde etkisiyle burcu esmersoy sanmıştım ! Ekli dosyayı görüntüle 14637
bu arada bi iki sene önce kafa güzelken ukraynada bu kızı götürürken alkolünde etkisiyle burcu esmersoy sanmıştım ! Ekli dosyayı görüntüle 14637
Kızın yanındaki tipsiz kim
Ekli dosyayı görüntüle 14938
Ekli dosyayı görüntüle 14937
Her şeyiyle bu kadar güzel bir kadın yaşıyor memleketimizde ama hala ne google'da ne başka platformlarda doğru dürüst adı geçmiyor. Bu kadar güzel olmasına rağmen bu kadar göz ardı edilen bir kadın görmedim ben Türkiye'de. Dünyaya sunmamız gereken bir kadın Lig TV gibi sadece belli bir kitlenin izleyebildiği kanalda ara sıra gözükerek yaşlanıyor ve değer görmüyor..
Kuralı tekrar hatırlatıyorum.
Güzel kadını hatlarıyla değil, daha masum (ör: yüz güzelliğini ön plana çıkaran) resimlerle paylaşmanız gerekiyor artık paylaşım yaparken.Diğer türlü sorun çıkartacak bir paylaşım silinecektir.Moderasyon açısından "bu kurala uymayan" o tarz mesajları da raporlamanız bizim işimizi daha kolaylaştıracaktır en azından takibi daha rahat yapabiliriz (ve lütfen abartmadan,her paylaşımı raporlamak gibi şeyler yapmayın).
Tekrar hatırlatıyorum vücut hatları gibi paylaşımlarda bulunmayın lütfen yüz güzelliğini öne çıkaran paylaşımlarda bulunun.
Irina Shayk copy.
Aga bu kim ???
Aga bu kim ???
Resim koyup isim yazmayan isim yazıp resim koymayanlara selamlar :d