Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mantıksız mantıksız yorumlarına devam ediyorsun her konuda ! burdaki gençlerin hepsi normal ve yaşlarının ve dahi hormonlarının gereğini yazıyorlar ... güzel kızlar ve onların resimleri bu konu ve arkadaşlarda normal sağlıklı erkekler olarak doğal bi tepki veriyorlar ... sen ne yapıyorsun ? kaslı erkekler grubuna yada kıllı erkekler grubuna falanmı takılıyorsun ?

Sana noluyo? Kendi yorumlarına bak. İğneli sahte erkek gurubuna girmiyorum orası kesin arkadaşım.

fft99_mf3061070.Jpeg

irem_candar_ruya_klip.jpg

[attachment=10650:fdsfd.png]

Ekli dosyalar

• 18-oldum-ozgurum-83.webp
    18-oldum-ozgurum-83.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 30
  • fdsfd.webp
    fdsfd.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 154
Sana noluyo? Kendi yorumlarına bak. İğneli sahte erkek gurubuna girmiyorum orası kesin arkadaşım.

1- sana ne oluyo

2 - kendi yorumlarına bak

3 - iğneli sahte erkek grubuna girmiyorum orası kesin ( vücut geliştirme grubumuzdan bahsediyor arkadaş kendi çapında )

arkadaş sen niye güzel kadınlardan etkilenmiş erkeklere karşısın onu bi izah etsene önce ? ne iş ?

şimdi soru şu ey forum =) benim bu adama yaptığım ima ya karşı bir savunma göstermeyip aziz yıldırım tarzı savunma yapıyor ! ben şike yapmadım demiyor herkez yapıyor a getiriyor başkalarını suçluyor konuyu saptırıyor =) yorum sizin

1- sana ne oluyo

2 - kendi yorumlarına bak

3 - iğneli sahte erkek grubuna girmiyorum orası kesin ( vücut geliştirme grubumuzdan bahsediyor arkadaş kendi çapında )

arkadaş sen niye güzel kadınlardan etkilenmiş erkeklere karşısın onu bi izah etsene önce ? ne iş ?

şimdi soru şu ey forum =) benim bu adama yaptığım ima ya karşı bir savunma göstermeyip aziz yıldırım tarzı savunma yapıyor ! ben şike yapmadım demiyor herkez yapıyor a getiriyor başkalarını suçluyor konuyu saptırıyor =) yorum sizin

İğne sana yan etki yapıyo dostum. Vallahi bak.

İğne sana yan etki yapıyo dostum. Vallahi bak.

ben iğne kullandığım içinmi kadınlara ilgi duyuyorum ve abazan sınıfına giriyorum senin gözünde yada bu kadınlara ilgi duyan bu forumdaki senin tabirinle abazanların hepsi yan etkili tek normal olan senmisin kardeş ? yani kullanmasam '' kadınlarmı ?? hahaha ! ne gerek var kıvanç tatlıtuğda fena gorunmuyo falanmı dememiz lazım yan etki olmayan hali nedir bu işin ?

ben iğne kullandığım içinmi kadınlara ilgi duyuyorum ve abazan sınıfına giriyorum senin gözünde yada bu kadınlara ilgi duyan bu forumdaki senin tabirinle abazanların hepsi yan etkili tek normal olan senmisin kardeş ? yani kullanmasam '' kadınlarmı ?? hahaha ! ne gerek var kıvanç tatlıtuğda fena gorunmuyo falanmı dememiz lazım yan etki olmayan hali nedir bu işin ?

Şimdi de bi türkçesini alayım bu yazdıklarının sana zahmet

Barbara be esnemesi bile farklı bak bak

Edit : La bunda editlencek ne vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt