Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+18e çıkmasın arkadaşlar resimler sonra google ile papaz oluyoz lütfen :)

[attachment=10732:936full-margot-robbie.jpg]

Ekli dosyalar

• 936full-margot-robbie.webp
    936full-margot-robbie.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 190
ya hacı google kendine baksın ! bi yazıp ta oral anal video falan her haltı buluyo google ın arama motorları ! kendileri bloke ediyolarmıki bize laf ediyolar

Yapacak bişe yok o konuda. Bunu bizde çok sorguladık ama söyledikleri hep aynıydı, ki dediklerini yaptık açtılar reklam olayını.

Alex abi lsyye hazırlanıom özel arşiv varsa atıver abi bi Bayram yapalım abi abi

Ekli dosyayı görüntüle 15062 Ekli dosyayı görüntüle 15063 Ekli dosyayı görüntüle 15064 Ekli dosyayı görüntüle 15065 bu kızı da işte bizim türk bi eleman götürüyo şurda resmi paylaşılan kızların alayını sollar ... diyorum ben size yanlış ülkede yaşıyorsunuz kaçın gelin

Hacı, ben sarışınlara karşı haz duymuyorum. Parmakla gösterilir beğendiğim sarışın. O da güzelden öte tatlıdır yani, gecelik değil. Ayrıca Mila'ya laf ettirmem :D

+18'e izin yoksa benim paylaşabilecek bir şeyim de yok demektir.:smiley_simmons: Şaka la şaka ben en son karı kızla övündüğümde heralde 8. sınıfa falan gidiyordum. Keşke o dönemde bile yapmasaymışım diyorum ama ergenlik işte hemen herkes böyle şeyleri yaşıyor tabi ben geride bıraktım çok şükür. atlattık.

hacı yakında turk telekom arenanın önünden ukraynaya otobüs kaldırıcam zaten ! ramazan geçsin diye bekliyorum

yanlız ukraynayı tribünde bi milli maçta destekleyin mutlaka ! böyle bi ortam yok ! euro 2012 de açılış maçında sheva nın golünden sonra yanımda maçı izleyen kızlarla akraba olmuştuk gol sevinci sarılmayla öpüşmeyle devam ediyo =) herkezin kafası bi milyon zaten ! anasını satim turkiyede golden sonra sağa sarılsan şehmuz abi sola sarılsan osman dayı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt