Alex Kuckov
Sarı Üye
- 1 Nisan 2014
- 754
- 5
- 588
Yollayın arşivleri
hacı şakir sabun selpak mendil sponsorluğunda =)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yollayın arşivleri
neyi anlatıyım moruk bu seneki antalya tatilim çok ekstrem olaylarla geçmedi 1 hafta kaldım antalyada vaziyet bu Ekli dosyayı görüntüle 15057
Bi kızın yüzü şifrelenmiş neden acaba birden merak uyandırdı bende![]()
+18e çıkmasın arkadaşlar resimler sonra google ile papaz oluyoz lütfen![]()
ya hacı google kendine baksın ! bi yazıp ta oral anal video falan her haltı buluyo google ın arama motorları ! kendileri bloke ediyolarmıki bize laf ediyolar
Ekli dosyayı görüntüle 15062 Ekli dosyayı görüntüle 15063 Ekli dosyayı görüntüle 15064 Ekli dosyayı görüntüle 15065 bu kızı da işte bizim türk bi eleman götürüyo şurda resmi paylaşılan kızların alayını sollar ... diyorum ben size yanlış ülkede yaşıyorsunuz kaçın gelin
Ekli dosyayı görüntüle 15062 Ekli dosyayı görüntüle 15063 Ekli dosyayı görüntüle 15064 Ekli dosyayı görüntüle 15065 bu kızı da işte bizim türk bi eleman götürüyo şurda resmi paylaşılan kızların alayını sollar ... diyorum ben size yanlış ülkede yaşıyorsunuz kaçın gelin
beyler az sarışın paylaşın şu konuda ya![]()
soldan 3. ve 4. nün gideri iyi =)
edit : sağdan da 3. ve 4. oluyolarmış