Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
287497.jpg

sara sampaio adeta cennetten bir parça

BtEOInTIYAE6r5L.jpg:large

BtEOI9bIEAAZXUd.jpg:large

BtEOITwIQAEdUzy.jpg:large

c5e65cdc068da155226b079b903ebfd5.jpg

Blacklist'in aşırı derecede sevimli ajanı Elizabeth Keen. Her bölümü 10 dakika uzatıyorum sırf diziyi durdurup biraz daha bakayım diye :p Öyle bayık bayık bakması adam öldürür.

Şimdi gelip çöp, leş gibi ergen lafları kullanana küfür ederim peşinen söyleyeyim.

çokta aşırı fazla şiddetli derecede ultra high seviyede güzel diğil. bi kedicik değil bi canını yirim diğil ama güzel yani. eee gönül bu.. :p

çokta aşırı fazla şiddetli derecede ultra high seviyede güzel diğil. bi kedicik değil bi canını yirim diğil ama güzel yani. eee gönül bu.. :p

Zaten benim güzellik anlayışım bu. Bakışları, doğallığı, gülüşü... Kızın da hani Victoria'nın Meleği gibi afet olmasına gerek yok, en ideali budur.

Hani kız da pek güzel değilmiş gibi oldu böyle söyleyince. Kız son derece güzel, diziyi izleyenler bilir.

Zaten benim güzellik anlayışım bu. Bakışları, doğallığı, gülüşü... Kızın da hani Victoria'nın Meleği gibi afet olmasına gerek yok, en ideali budur.

Hani kız da pek güzel değilmiş gibi oldu böyle söyleyince. Kız son derece güzel, diziyi izleyenler bilir.

nalet olsun uzay fiziğine. itlik yapmadan duramadım :DD

Blacklist'in aşırı derecede sevimli ajanı Elizabeth Keen. Her bölümü 10 dakika uzatıyorum sırf diziyi durdurup biraz daha bakayım diye :p Öyle bayık bayık bakması adam öldürür.

Şimdi gelip çöp, leş gibi ergen lafları kullanana küfür ederim peşinen söyleyeyim.

Küfürü içinden mi ediyorsun, forumdan mı?

Khedira hirbosunun sansi olmali insanda :(

Interview-mit-Model-Lena-Gercke-4.jpg

Ben laf sokmak isteyenlerin önünü açıyorum. Mesela içinden sövmeyeceksen 50 kişi yazardı leş diye ama boşa küfür yememek için yazmıyorlar. :D

Küfür yemek istemiyorlarsa adam olsunlar. Mal mal milletin zevkine laf atmasınlar.

O ergen tayfasının gerçek hayata dönüp bu etrafa resimlerini koyduğu kızların gerçek olmadığını anlamaları lazım, yoksa bizim resimlerini koyduğumuz gerçekte görse diplerinin düşeceği kızların resimlerini görüp aptal aptal konuşmaya devam ederler burada olduğu gibi. Kimse de bu salaklar için ölüp bitmiyor neyin tribindelerse...

Blacklist'in aşırı derecede sevimli ajanı Elizabeth Keen. Her bölümü 10 dakika uzatıyorum sırf diziyi durdurup biraz daha bakayım diye :P Öyle bayık bayık bakması adam öldürür.

Çöp leş gibi karı bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt