Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu yu bi 30 dak.kilit takalım

:D

* LG G2 Tapatalk *

Ilk önce Lawrence Hack Collectione mi bakim yoksa Tribute Panem Filmi mi?

Panemi daha görmedim.

at-art-adventure-time-%25D1%2584%25D1%258D%25D0%25BD%25D0%25B4%25D0%25BE%25D0%25BC%25D1%258B-Fionna-1055826.jpeg

jennifer , kate naptınız kızm siz. hani kate neysede jenny sen naptın ya :(:(

Fotoğraflarda bir şey yok, normal insan vücudu ve aktiviteleri ama bir insan neden fotoğrafını çeker bu hallerin ve digital ortamda saklar? Hiç beyin yokmuş.

jlaw yüzü darmadağın olmuş blow**b

Normal şeyler ya ünlü ünsüz farketmez hemen hemen bütün kızlarda böyle fotolar çekme huyu vardır işte o fotoları da kendileri bakmak için çekmediler elbette pompişlerinden iltifat duyup ego tatmini derdindeler işte ben mesela ne kadar çirkin olursa olsun hiçbir fotoya kötü yorum yapmıyorum ki devamlı yollasınlar. O snapchat'in dili olsa da konuşsa :asd:

Kate Upton'a karşı eski merakım kalmadı tabi sanki kendisiyle sevişmişim de post ejaculation syndrome yaşıyor gibiyim, görmemeliydim o hallerini.

Lan o kadar paraları var gidip mutfakta foto çekiliyorlar pijamalı birde.

Normal şeyler ya ünlü ünsüz farketmez hemen hemen bütün kızlarda böyle fotolar çekme huyu vardır işte o fotoları da kendileri bakmak için çekmediler elbette pompişlerinden iltifat duyup ego tatmini derdindeler işte ben mesela ne kadar çirkin olursa olsun hiçbir fotoya kötü yorum yapmıyorum ki devamlı yollasınlar. O snapchat'in dili olsa da konuşsa :asd:

Kate Upton'a karşı eski merakım kalmadı tabi sanki kendisiyle sevişmişim de post ejaculation syndrome yaşıyor gibiyim, görmemeliydim o hallerini.

işini bitirdi götünü döndü yattı sendromu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt