Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
![]()
![]()
Kate Winslet.
Yıllar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu ?
Titanic de inanilmaz derecede makyaj kullandigini hatirliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
Kate Winslet.
Yıllar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu ?
Titanic de inanilmaz derecede makyaj kullandigini hatirliyorum.
Su Midnight in Paris'teki kizi cok begeniyorum. Adini cikaramadim.
Audrey ve Felicia'nin yerleri ayri.
Marion Cotillard mis. 39 yasindaymis ve tabii ki Fransizmis.Su Midnight in Paris'teki kizi cok begeniyorum. Adini cikaramadim.
Audrey ve Felicia'nin yerleri ayri.
Utopia yi bilemeyecegim. Ama baktim o isimde bir yapimda oynamamis. Kendisini Supernatural'da Crowley, Battlestar Galactica'daki çakal avukat rolleri ile taniyabiliriz. Fotograf da Crowley rolunden.Ağabey şu avatarındaki adam Utopia'da mal rolünde oynayan adam mı ?
![]()
Eva Green = Şehvet
Jane Birkin..hayalindeki kadini tarif et deseler bunu koyarim. Sesi de cok guzeldir. Sevgilisi Serge Gainsbourg ile olan duetini dinlemenizi oneririm. Serge bu kadindan once Brigitte Bardot ile ondan once de France Gall ile berabermis dip not olarak. Gozumuz yok diyor ic cekip devam ediyoruz.Marion Cotillard mis. 39 yasindaymis ve tabii ki Fransizmis.
Bir de sey geldi aklima Jane Birkin tabii gencligi o da abarti hos bir kadin.
Marion Cotillard mis. 39 yasindaymis ve tabii ki Fransizmis.
France ve B.B de bunlar yani adamdaki lukse bakJane Birkin..hayalindeki kadini tarif et deseler bunu koyarim. Sesi de cok guzeldir. Sevgilisi Serge Gainsbourg ile olan duetini dinlemenizi oneririm. Serge bu kadindan once Brigitte Bardot ile ondan once de France Gall ile berabermis dip not olarak. Gozumuz yok diyor ic cekip devam ediyoruz.
![]()
:heart: