Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amber Heard

amber-heard-24987.jpg

8c1cb33d48a57abea3ab5e9176298bd4_large.jpeg

bonus (18+)

Milyoner olursan istersen Bülent Ersoy gibi ol yine de severler seni, bazi kadinlar çok para için hersey yapmaya hazir.

Hersey.

:D

Milyoner olursan istersen Bülent Ersoy gibi ol yine de severler seni, bazi kadinlar çok para için hersey yapmaya hazir.

Hersey.

:D

Ya oyle gecen otobuste apaci gibi cocuk manken gibi kizi kucakliyordu.O gundur bugundur kendimi hiyar ağasi hissediyorum :D O hayatinin tadini yasar bizde seyretmeye devam edelim.Sen seyredersin o yapar :D

Ya oyle gecen otobuste apaci gibi cocuk manken gibi kizi kucakliyordu.O gundur bugundur kendimi hiyar ağasi hissediyorum :D O hayatinin tadini yasar bizde seyretmeye devam edelim.Sen seyredersin o yapar :D
Çene olacak çene. Ağzın iyi laf yapacak.

I am the one who knocks!

Apaçi otobüsle seyahat yaptığına göre o kadar da paralı değilmiş demek ki. Paradan başka özelliklerle tavlamış olabilir belki. Çünkü paraya gelen kızlar genelde lüx otomobillerle ya da uçakla seyahat ettirir kendini 2 adımlık yer bile olsa..

O bir melek, o bir şaheser.

O birrrr Candice...

marie-avgeropoulos-biography-029.jpg

kendisi ısırmalık

ATV'den kovulan spiker olarak tanıdığımız Hilal Ergenekon

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1420825510342.webp
    uploadfromtaptalk1420825510342.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 35
Apaçi otobüsle seyahat yaptığına göre o kadar da paralı değilmiş demek ki. Paradan başka özelliklerle tavlamış olabilir belki. Çünkü paraya gelen kızlar genelde lüx otomobillerle ya da uçakla seyahat ettirir kendini 2 adımlık yer bile olsa..

Bizde para bol ama kiz yok kanki ne olcek :D Apaciler devri basliyor bizde mi baslasak he :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt