Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben o maçları izlemediğim için belki yanlış anladım. Ama belli bir sistemleri var , o kesin.

Beşiktaş ve Fener'inde sistemleri oturdu.

Dünyada belki büyük takım olupta en sistemsiz takımıyız desem yalan olmaz herhalde...

Fb nin bi sistemi var o kesin önce gol yemiyelim sonra hakem yardımıyla 1 gol atıp maçı alalım :D

Denizli geldi bişeyler değişir dedik ama hala bazı oyuncular umursamaz oynuyo tamam kadro kalitemiz kötü ama bu kadar berbat oynamak için sebep değil ki denizli gelir gelmez 2 3 oyuncuyu kadro dışı bıraksaydı bunlar olmazdı ama şuan ki görüntüsü çok yumuşak bi hoca imajı veriyo ve yeniçerilerin tam istediği tipte bi hoca terim gibi asan kesen hoca lazımdı bize.

Fb nin bi sistemi var o kesin önce gol yemiyelim sonra hakem yardımıyla 1 gol atıp maçı alalım :D

Denizli geldi bişeyler değişir dedik ama hala bazı oyuncular umursamaz oynuyo tamam kadro kalitemiz kötü ama bu kadar berbat oynamak için sebep değil ki denizli gelir gelmez 2 3 oyuncuyu kadro dışı bıraksaydı bunlar olmazdı ama şuan ki görüntüsü çok yumuşak bi hoca imajı veriyo ve yeniçerilerin tam istediği tipte bi hoca terim gibi asan kesen hoca lazımdı bize.

Şuan gübre ve suyunu verdi tutacak mı aşamasında ama tutmazsa budayacak

Devre arasına kadar kimse kadro dışı kalmaz çünkü alternatif yok elinde...

Hatun dedigin boyle olur.Bihterim <3

images

images

images

images

Bu Kız Henüz 21 Yaşında.. Dünya'nın en güzel kızı bana göre = Ariana Grande

ArianaGrande.jpg

29416_orig.jpg

ariana-grande-9.jpg

latest

ariana-grande.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt