Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci olarak Miranda Kerr i tek gecerim. Tatli, sempatik ve tas gibi...
images

Turk olarak ise Amine Gulse ve Ceren Hindistan...
images

images

Bu kiz çok güzel ama kendini çirkinleştirmek için herşeyi yapiyor.. Şu saçlarini uzatsa iyi olur.
Dizisi vardı ismi neydi hatırlamıyorum benim küçük kardeşim baktığı için bir kaç defa denk gelmiştim eskiden.

Orada görünce bundan çok güzel kadın olur büyüyünce demiştim ama ergenlikten çıkamadı hanımefendi herhalde yıllardır hep garip garip şeylerle gündemde yer alıyor :D

Ha bir de dediğin gibi güzelken çirkinleşmek için elinden ne geliyorsa yapıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dizisi vardı ismi neydi hatırlamıyorum benim küçük kardeşim baktığı için bir kaç defa denk gelmiştim eskiden.

Orada görünce bundan çok güzel kadın olur büyüyünce demiştim ama ergenlikten çıkamadı hanımefendi herhalde yıllardır hep garip garip şeylerle gündemde yer alıyor :D

hannah montana denen saçmalığı diyorsun sanırım family guy da o saçmalıkla ilgili güzel bir bölüm vardı sezonu hatırlamıyorum :D

Miley Cyrus - The Backyard Sessions - "Jolene" - YouTub

Ben bununla eurovisyonu girmeyi düşünüyordum başlarda vazgeçtim. Sesinide begeniyorum. Dogru dürüst giyinip saç uzatsa müthiş hatun.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt