Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.891
- 20.647
- 2.333
Adem bubba mature seviyor engel olmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bihtere ve Adeleye laf sokanın aklını alırım.
Adem icin sanirim "yemegin salcalisi, kadinin kalcalisi" gecerli![]()
İki hatunuma dalaşmayın ananasları yediririm sizlere.Laf değil de başka birşey şeyapsak oluru var mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çalıştığım yerde personelim olsaydın acaba düşünemezdim seni.Marketimde 40-45 yaşında kadınlar çok geliyor.Sanırım seni hergün döverdim.Acem diyarindan gelen kizlara hastayim.
İki hatunuma dalaşmayın ananasları yediririm sizlere.
Adele rüyama girmişti.Rüyamda Adele yanıma gelip sessizce kulağıma yanaşıp senden hoşlandım seni seviyorum demesiyle kalbimi fethetti.O rüyamdan beri Adele benim olduğuma inancım arttı artık.Adele halka mâl olmuş biri. Daha düne kadar tanımıyordun. Bihter senin olsun. Yetin onla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Adele rüyama girmişti.Rüyamda Adele yanıma gelip sessizce kulağıma yanaşıp senden hoşlandım seni seviyorum demesiyle kalbimi fethetti.O rüyamdan beri Adele benim olduğuma inancım arttı artık.
Adele rüyama girmişti.Rüyamda Adele yanıma gelip sessizce kulağıma yanaşıp senden hoşlandım seni seviyorum demesiyle kalbimi fethetti.O rüyamdan beri Adele benim olduğuma inancım arttı artık.
Hmm demek sen mişsin?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Enise Ütük.Yağmurdan Kaçarken'de oynuyordu.O dizide güzel kızlar vardı.Neden bitti ya?
Hmm demek sen mişsin?