Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardaishanın bacaklar feci zayıflamış.bacakları kalın kadınlardan hoşlanıyorum.cılızlardan haz etmem.

Uruguay çok baskılı oynadı.Bu kadar ezeceklerini beklemiyodum.Cavani berbatken sadece Suarezle fark yapamazlar diyodum da fena yaptılar

O degilde bu Cavani neden bu kadar overrated? Yildiz muamelesi goruyor? Ne zaman izlesem Umut vari hareketleri var

Valla full Ermeni gibi hareket ediyor. Burada hep Turkiye'ye karsi propoganda yapiyor Ermeni-Turkiye olayi yuzunden

Kendisini hic begenmem zaten. Gemi gibi...

Çıkarını düşünen bir hatun olduğu kesin :D o yüzden öyle yapıyor.Ermenilerin dışarıda çok güçlü lobileri vardır.Böyle bir lobiyi kimse reddetmek istemez.Ben de beğenmiyodum fil gibiydi ama şimdi iyi olmuş :D

Messi yok forvetleri de yok zaten.Arjantin zor çevirir artık o maçı.Atsalardı üstüne yatarlardı da şimdi de çeviremezler

İkinci yarı başlasın izleyeceğim birazdan Brezilya maçıda var oda güzel olur çekişmeli olur Pablo Escobar reisin askerleriyiz forza Colombia putaaa de la muertaa

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yok yapamaz o

Kazmanin onde gideni. Ona hatrick yaptirab defans futbolu biraksin

Sent from my iPhone using Tapatalk

İki oldu kaçırmasi zaten iki gol attı 20 dakika var atar birazdan. United bu mala 60 milyon vermiş Paris vermemiş iyiki vermemiş.

İki oldu kaçırmasi zaten iki gol attı 20 dakika var atar birazdan. United bu mala 60 milyon vermiş Paris vermemiş iyiki vermemiş.

Guney Amerikan futbolunu takip etmem ama Avrupada tirt

60m vay be

Bizim Hakan Sukur simdi olsaydi 90m'a giderdi bu piyasada

Guney Amerikan futbolunu takip etmem ama Avrupada tirt

60m vay be

Bizim Hakan Sukur simdi olsaydi 90m'a giderdi bu piyasada

Zaten Paris de o rakamlara aldı.

Arda nin 40 ettiği yerde hakan hayda hayda ederdi 90. Düşün zamanında Maradona bile 1 milyon a gitmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt