Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce bu başlığa yazdım mı bilmiyorum ama yazıp da başka bir ismi tercih ettiysem, forumdan uzaklaştırılmamı talep edeceğim. Ötesi yok bence. O ve diğerleri.

Ekli dosyayı görüntüle 17096

Başlıktanda anlaşılacağı gibi en güzel kadınlara bakıyoruz.Travestiler için bir başlığımız olsaydı orada mutlaka değerlendirmeye alınırdı.

Sibel kekeliye benziyor biraz. Ondan dolayı özel olabilir belki. Ah o sıcak gençlik geceler

Zaten sizinle ortak bir beğenimizin olması çok olası gözükmüyordu, şaşırtmadı :D Koskoca Sheila Castro'ya yapılan muameleye bak arkadaş.

Bu hanım kızımızdan Kasımpaşa'ya iyi orta saha olur adaş.
Olm yapmayın böyle bak, karşınızda görseniz diz çöküp tövbe edersiniz bu dedikleriniz için. Her şey kaş göz değil bir hanımefendinin alımı ve zarafeti olmalı ve kendisi bunun karşılığıdır.

Olm yapmayın böyle bak, karşınızda görseniz diz çöküp tövbe edersiniz bu dedikleriniz için. Her şey kaş göz değil bir hanımefendinin alımı ve zarafeti olmalı ve kendisi bunun karşılığıdır.

Hanımefendi değilde olsa olsa efendi olur bundan sadece.

Diğer fotolarına baktım o kadar da kötü değilmiş.Yanlış fotosunu atmışsın.

Gemma Arterton

gemma-arterton-prince-of-persia-wallpaper-2.jpg

Ne alımı kardeşim bariz göz zevkin zayıfmış işte yada aşıksın hatuna herald

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarisinseverleri buraya alalim:

ced9c41df203b6142cd0aa4d2833d5e8.png

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Uffffffff

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adı ne

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt