Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ooo kaciyor mu ya
Sence "yemek buldun ye dayak buldun kac!" <<<Bu yuzden mi kaciyor
Sanırım öyle. :) Hayır işin komiği; 2012'den beri bu teknoloji işinin içinde birisiyim. Zamanında teknoloji forumlarında yazdığım makaleler bile oldu. (Şu an elimi ayağımı çektim, ama hala okuyucu olarak takip ediyorum) Bunları kendimi övmek için söylemiyorum yanlış anlama, sadece bir konuda sıfır bile denemeyecek bilgiye sahip adamın bok atması komiğime gidiyor. :D Adam beni hikaye yazmakla suçluyor. :D Gel diyorum; aksini iddia et, saçma sapan bulduğun yerli belirt, herif anında topuk. Kılıçdaroğlu'nun gel senin havuz medyanda 15 Temmuz'u tartışalım deyip, RTE'nin topuklaması gibi.

Sanırım öyle. :) Hayır işin komiği; 2012'den beri bu teknoloji işinin içinde birisiyim. Zamanında teknoloji forumlarında yazdığım makaleler bile oldu. (Şu an elimi ayağımı çektim, ama hala okuyucu olarak takip ediyorum) Bunları kendimi övmek için söylemiyorum yanlış anlama, sadece bir konuda sıfır bile denemeyecek bilgiye sahip adamın bok atması komiğime gidiyor. :D Adam beni hikaye yazmakla suçluyor. :D Gel diyorum; aksini iddia et, saçma sapan bulduğun yerli belirt, herif anında topuk. Kılıçdaroğlu'nun gel senin havuz medyanda 15 Temmuz'u tartışalım deyip, RTE'nin topuklaması gibi.
Bence Emre Saykal msjini gormemistir yoksa dedigin gibi kacmasi urkekce olur UMARIM OYL DEGİLDİR

Mısırlarımızı hazırladık Emre Saykal gelse de şov başlasa

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla, paşa keyfini baya bekledim sayın adminimizin. Yatmaya hazırlanıyorum. Eğer o konuyla ilgili tartışmak istiyorsa yarın burdayım başıma bir şey gelmezse. Seve seve tartışmak isterim. Ben eğer ortada doğru bildiğim bir yanlış varsa, o yanlışı doğruya çevirmeyi çok isterim. Sonuçta bilmemek ayıp bir şey değil, öğrenmemek ayıp olan. Ama eğer karşıt bir fikir bile sunamayıp gene o konudaki gibi bok atacaksa, onunla uğraşamam. Tartışmak için önce bir insanın fikir beyan edebilmesi gerekir.

İyi geceler renktaş. Avatarına bayıldım bu arada...

Son düzenleme:
Kafa acmani ozledim Fuat

valla ne yalan söyleyeyim, ben senin "kafa açma fuat." demeni hiç özlemedim knks. hem net sıkıntılı, hem biz tudorcular son dönemde kan kaybediyoruz, en önemlisi bildiğin üzere son dönemde iyi değildim pek dolayısıyla foruma kafa dağıtmaya giriyordum da şimdi onu da yapamaz vaziyetteyim. vakit bulamıyorum knk kb, bunu da kaç saat sonra yazdım zaten yoksa kafa açma senin köpeğin olsun. şu sıkıntılarımı halledeyim sen iste 7/24 kafa açarım

Katılmamak elde değil bu yoruma. Örnek olarak gülgibi bayan resmini paylaşalım.

serkan sever ya böyle opmeli, koklamali fantazileri

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt