- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
Uzanamadigi cigere mundar diyen kediler gibisiniz.ley:
Neden uzanamayayım Kenan, aralarında sağlamlarını seçiyorum diyorum ya. Uzanıyorum yani.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzanamadigi cigere mundar diyen kediler gibisiniz.ley:
Tamam cigerim, seni mi kiricazNeden uzanamayayım Kenan, aralarında sağlamlarını seçiyorum diyorum ya. Uzanıyorum yani.
Konu genelinde binlerce kadın gördünüz beyler..
Aklınızda iz bırakan bir hatun kaldı mı ?
Tamam cigerim, seni mi kiricaz
Bu fena şeyaptı beni. İşyerindeyim, insanın baktıkça betona uzanası geliyor. Fena bişey bu.
![]()
Fransız hatunlar çok arsız oluyorlar. Birden strapon falan çıkarıyorlar. Fendom geneli. Faslı'lar, Cezayirliler falan daha iyi. Daha ateşli oluyorlar. Ama ben tercih olarak gurbetçi Türk tercih ediyorum.
Yüzlere pek odaklanmadım için; Şimdi birisini ön plana çıkarmak / söylemek zor.Konu genelinde binlerce kadın gördünüz beyler..
Fransız hatunlar çok arsız oluyorlar. Birden strapon falan çıkarıyorlar. Fendom geneli. Faslı'lar, Cezayirliler falan daha iyi. Daha ateşli oluyorlar. Ama ben tercih olarak gurbetçi Türk tercih ediyorum.
Gökhan Bey'in Faslılar konusundaki görüşlerine kefil olabilirim.
O vakit konuyu dağıtma Mustafa...at bir resimFeghouli'yi evet her geçen hafta daha iyiye gidiyor. Ama Belhanda'ya hala mesafeliyim; de konuyla alakası nedir? Bak yine konu dağılıyor Arif. Bu sefer sorun bende değil![]()
Konu genelinde binlerce kadın gördünüz beyler..
Sınıfta Kaldın. Leş :/Daha önceden paylaşmıştım. Şimdi iki kişi daha paylaşayım o zaman
1) Julia Roberts
![]()
2) Anna Hathaway
![]()
Sınıfta Kaldın. Leş :/
Hele Doruk'un paylaşımları sonrası bunlar rahibe gibi duruyor.
#EducationIsImportant
Başlık "size göre en güzel kadınlar?" değil mi?
Ayrıca neden rahibe dedin ki... İlla *****grafik resimler mi koymamız gerekiyor? Şunu da ekleyeyim tüm sayfadaki kadınları toplasan Julia Roberts'ın attığı tırnağın içindeki toz zerresi olamaz. Gerçi onun tırnağının içinde toz da olmaz ya neyse![]()
issiz adaya düsersen üc tane getirme hakkin var ama, dikkatini cekerim.dövmeli kızıl hatun,paylaştığınız hatunlar arasında ıssız bir adada ölene dek beraber kalmak isteyeceğim yegane hatundur