Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Yildiramazsinn..Kapalı GSC Gentlemans Club'a sadece bir üyenim daviyeti üzeri giriliyor..zor ve uzun bir prosedür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yildiramazsinn..Kapalı GSC Gentlemans Club'a sadece bir üyenim daviyeti üzeri giriliyor..zor ve uzun bir prosedür.
Sen Sahilde tatil yaptığın ve bikinili kızlar gördüğün vakit direk poOrno mu düşünüyorsun ? Durumun vahim o zaman :/Burası güzel kadın sayfası olmaktan çıkmış prno topiğine doğru gidiyo
Tamam arif niye celallendinSen Sahilde tatil yaptığın ve bikinili kızlar gördüğün vakit direk poOrno mu düşünüyorsun ? Durumun vahim o zaman :/
Bunlar gayet normal görsellikler...
Sigmund Freud sana bu normal mevzuat da derdi ki: " Sen çocukluğunda cinsiyet isteklerini bastırmışsın. Böylece bir mental engel oluşturulmuş."
#SizinLikelarınızİleYaşıyorum
Affedersin Alper :'(Tamam arif niye celallendin
TapaTalK
Affedersin Alper :'(
Benim ve @Doruk Ata TANRIVERDİ kızlarımıza laf geldiği zaman baba duygusu ile koruma pozisyona giriyoruz ve mantık dışı @Onur ATAR ediyoruz.
Sen P.İ.M.P. - D.A.D.D.Y. oldun.Haklısın Arif izin verinde kızlarımızın namusuna da biz karışalım.. İyice yobaz olduk yahu
Sen P.İ.M.P. - D.A.D.D.Y. oldun.
![]()
Kızlar paraların bir aydır alamıyorlarmış; Hayırdır ?
Hahah ulenArif oğlum sakin ol.. :asd22:
![]()
Gün gelecek Po0rno ne demek millet görecek. O paylaşım gelebilir bir gün.
Bizim kızlar mahsum kızlar.
Ön yargıyı bırakın artık.
Nasıl orası burası açık değil. Bizim Hollandalı kızlar daha kapalı başları açık olmasına rağmen. Ege kızlarından bahsediyorumArif kardeşş ben sana birşey söyleyeyim, bizim kızlar gene kapalı orası burası açık değil..
Biz kadın olsak, bunları sektörden silerdik ben sana söyleyeyim..Yokluktan bu nursuzları güzel diye konuya koyuyoruz..
Herşey dış görünüşü değildir.insanmıyız