Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.144
- 20.038
- 3.313
Hanım görmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hanım görmesin
Hanım görmesin
Niye göstereceğin?
Mehmet, bir sey sormak istiyorum.
Sen sadece forumda mi devamli böyle gerginsin yoksa reel hayatinda da mi?
Yahu yaptigimiz geyik, neden her seyi bu kadar ciddiye aliyorsunuz.
Hayatinizda yeteri kadar ciddi sorunlar yok mu da bir de burada herseyi ciddiye aliyorsunuz?
Mehmet, bir sey sormak istiyorum.
Sen sadece forumda mi devamli böyle gerginsin yoksa reel hayatinda da mi?
Yahu yaptigimiz geyik, neden her seyi bu kadar ciddiye aliyorsunuz.
Hayatinizda yeteri kadar ciddi sorunlar yok mu da bir de burada herseyi ciddiye aliyorsunuz?
Ee ona bakarsan ben de senin gerginliğinden rahatsızım ama bu yüzden bir şey diyor muyum? Ne yapacağız şimdi? Vır vır konuşmamıza karıştığına göre burada ne yazacağımızı önce sana sormamız gerekiyor. Ee o zaman sen de neyi nasıl yazacağını bize sormalısın, her şey karşılıklı.1. Gerginim
2. Reel hayatimda'da gerginim
3. Kari icin geldik vir vir konusuyorsunuz
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
1. Gerginim
2. Reel hayatimda'da gerginim
3. Kari icin geldik vir vir konusuyorsunuz
Damn, vatandaşlık için başvurmuş bulunuyorum
bodrumdaki dalgıççıyla çıkınca çirkin kadın mı oluyor?aslıhan gürbüz ama bodrumdaki bi dalgıcla cıkıyo :/
bodrumdaki dalgıççıyla çıkınca çirkin kadın mı oluyor?
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sahil kenarında bir Balık yemek isterim hamfendi ile
Forum tarihinin en kaliteli konusu tartismasiz. Bu kaliteyi bizlere bahseden forum sahiplerine minnetlerimi sunuyorum.
50 yaşına merdiven dayamış Jennifer Aniston ile ele düşmüş Adriana Limanın, hala ankette yer alıyor olması büyük ayıp..![]()
Jennifer ın hastaları aramızda dolaşıyor, Adriana için pasifik i yüzerek geçecek arkadaşlarda var
Jennifer torun sevsin
Gelsin genç Kedicikler![]()