Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Jennifer için kuru sıkı kurşun ile olsa bile adam vururum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VayBeJennifer için kuru sıkı kurşun ile olsa bile adam vururum.
Avatar Topic Uymu Nasıl ?Konu içine +100 post atanların, bu tarz talepleri kabul edilmeli![]()
Jennifer için kuru sıkı kurşun ile olsa bile adam vururum.
Bunu CV'ye dahil edeyim mi ?Avatara gerek var mı reis ?
Top 3' tesin;
Gökhan Sancak - Mesajlar 319
Arif Ulu - Mesajlar 299
Recep Yıldırım - 194
Bunu CV'ye dahil edeyim mi ?
İş yerinde, akademik hayat da güzel gösterilecek bir referans gibi duruyor.
#300Oldu :0
@Gökhan Sancak 'a selamlarımızı iletiyoruz bu vasıtasıyla
aslıhan gürbüz ama bodrumdaki bi dalgıcla cıkıyo :/
Dalgıcın Aslıhan Gürbüz'ün derinliklerine dalması seni ziyadesi ile üzmüşe benziyor.
ah severim ben onun tatlılığınııı. o güzelliği nasıl hoş görünüyor maşallah. kaşlar çok şeker, gözler çok, burun çok tatlı, dudaklar acayiip güzel, dişleri çok güzel, elmacık kemikleri çok hoşş, huyu da güzel, çok zeki, türlü, tatlı, bi'tanem, Maşallah çok efendi.Çatur çutur seveceksin.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
:asd22:
Kalite den anlayan bir üye, kaliteli futbolcu dan anlamayan biri var forumda, biraz örnek alsin.Çatur çutur seveceksin.
ah severim ben onun tatlılığınııı. o güzelliği nasıl hoş görünüyor maşallah. kaşlar çok şeker, gözler çok, burun çok tatlı, dudaklar acayiip güzel, dişleri çok güzel, elmacık kemikleri çok hoşş, huyu da güzel, çok zeki, türlü, tatlı, bi'tanem, Maşallah çok efendi.
Size bir Jennifer köşesi açalım forum da.Kalite den anlayan bir üye, kaliteli futbolcu dan anlamayan biri var forumda, biraz örnek alsin.
Neyi acik yasaya biliyorsun Arif.Size bir Jennifer köşesi açalım forum da.
Orda Jennifer zevklerinizi açık açık yaşayabilirsiniz
Dalgıcın Aslıhan Gürbüz'ün derinliklerine dalması seni ziyadesi ile üzmüşe benziyor.
at şu dalgıcı lahatun doga düşkünü,denizi de cok seviyo.normal öyle biri ile takılması
Arif istemezse ben talibim rengoBana gösterdiğin sonsuz sevgiye karşılık, yetmez ama kabul et lütfen Arif :blush2:
![]()