Size Göre En Güzel Kadınlar

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
Diğer başlık 12 bin mesaj olduğu için arşive kaldırıldı buradan devam ediyoruz. Özellikle aşağıdaki kurallara dikkat edelim. İyi forumlar.

1653167090886.png

Ve bir kural koyduk bu konu için.Google reklamlarını cinsel içerikli sayfalara yerleştirmeyi reddediyor. Bizim de her sayfamızda var. Dolayısıyla portal galerilerini de kapattık.

Güzel kadını hatlarıyla değil, daha masum (ör: yüz güzelliğini ön plana çıkaran) resimlerle paylaşmanız gerekiyor artık paylaşım yaparken.Diğer türlü sorun çıkartacak bir paylaşım silinecektir.Moderasyon açısından "bu kurala uymayan" o tarz mesajları da raporlamanız bizim işimizi daha kolaylaştıracaktır en azından takibi daha rahat yapabiliriz (ve lütfen abartmadan,her paylaşımı raporlamak gibi şeyler yapmayın).

Tekrar hatırlatıyorum vücut hatları gibi paylaşımlarda bulunmayın lütfen yüz güzelliğini öne çıkaran paylaşımlarda bulunun.

bu başlık imha edilmemiş miydi yav

Diğer başlık 12 bin mesaj olduğu için arşive kaldırıldı buradan devam ediyoruz. Özellikle aşağıdaki kurallara dikkat edelim. İyi forumlar.
Tekrar hatırlatıyorum vücut hatları gibi paylaşımlarda bulunmayın lütfen yüz güzelliğini öne çıkaran paylaşımlarda bulunun.

Kalça ve memcük yoksa benden bu kadar.

a43Rm4y_700b.jpg

ŞARAP GİBİ HANIM

Transferler SL'ye yetismeyecek gibi ama en guzel hanimlara ulasabilcez. Bence GSC yonetime bir daha ki klup secimlerine katilsin.

Hakkımız olanı aldık arkadaşlar

Korona sebebiyle yasaklar ağırlarmış, tüm eğlence mekanları gibi güzel kadınlar konusuda kapatılmıştı. Emrimdeki karılar aylardı yatıyordu ve artik isyan etme noktasına gelmiştik. Sağolsun yönetim gerekli güzelliği yaparak, yepyeni bir konu açtı.

yatmak yok çalışın kızlar..!
8d898eb434bb3365bdc55f958d1dceed-1.jpg

Hakkımız olanı aldık arkadaşlar

Korona sebebiyle yasaklar ağırlarmış, tüm eğlence mekanları gibi güzel kadınlar konusuda kapatılmıştı. Emrimdeki karılar aylardı yatıyordu ve artik isyan etme noktasına gelmiştik. Sağolsun yönetim gerekli güzelliği yaparak, yepyeni bir konu açtı.

yatmak yok çalışın kızlar..!
8d898eb434bb3365bdc55f958d1dceed-1.jpg
Hg doruk rengim hürmetler.

Geri
Üst Alt