Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.617
- 71.150
- 4.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatlar çok ortadaooo bizim konu gelmiş isim isterseniz burdayız(kadınlara fısıldayan adam)
Takimimizin yeni bir kondusyoner ihtiyaci mevcut. Ablayi dransfer edelim.
Tıro mu üstad?ulan allahsiz karı bir poz verde amcaoğullarina atacam dedim.
![]()
maalesef doruk reislik konu değil artık tüm özelliğini kaybetmiş yaşlı amcalara hitap ediyor.Oooo benim konuda açılmış, Doruk hadi sula bizi, eline emeğine sağlık hadi bekliyorum.
Gscimbom mobil
Yaşlı amcalara derken? Sadece futbol/spor konuşulmasın eğlence, goygoy olsun diye açılan başlıklardan birisi ama illa bokunu çıkarnak mı gerekiyor? Ayrıca forumda kadın üyelerimiz de var buradaki saçma yorumlardan rahatsızlık duyabileceklerini hiç mi düşünmüyorsunuz?maalesef doruk reislik konu değil artık tüm özelliğini kaybetmiş yaşlı amcalara hitap ediyor.
Yaşlı amcalara derken? Sadece futbol/spor konuşulmasın eğlence, goygoy olsun diye açılan başlıklardan birisi ama illa bokunu çıkarnak mı gerekiyor? Ayrıca forumda kadın üyelerimiz de var buradaki saçma yorumlardan rahatsızlık duyabileceklerini hiç mi düşünmüyorsunuz?