- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedin ve mıhlandınbarbara palvin
la beni alıntılayıp neden yazdığım şeyi değiştirionDedin ve mıhlandın
tamam reis kızma ölümüne eleştirmedik, isyan etmedik bişe demedik yönetim ne diyorsa o...Yaşlı amcalara derken? Sadece futbol/spor konuşulmasın eğlence, goygoy olsun diye açılan başlıklardan birisi ama illa bokunu çıkarnak mı gerekiyor? Ayrıca forumda kadın üyelerimiz de var buradaki saçma yorumlardan rahatsızlık duyabileceklerini hiç mi düşünmüyorsunuz?
Allah belanı vermesin.la beni alıntılayıp neden yazdığım şeyi değiştirion
mousesu bozuktu aylarca ball 3d de idare ettik onu. bizim nazimiz gecer o yüzden. bizi muhakkak idare edecektir. ben ona çok moral verdim mouse yok ama çok güzel oynadigini performasini çok begendimi soyledim. bazi geceler 3-4 gol atiyordu bizde hayranlikla kendisini izliyorduk.tamam reis kızma ölümüne eleştirmedik, isyan etmedik bişe demedik yönetim ne diyorsa o...
güzel muhabbet dönüyordu gözümüz gönlümüz açılmıyor da değildi hani
o zaman şöyle diyelimmousesu bozuktu aylarca ball 3d de idare ettik onu. bizim nazimiz gecer o yüzden. bizi muhakkak idare edecektir. ben ona çok moral verdim mouse yok ama çok güzel oynadigini performasini çok begendimi soyledim. bazi geceler 3-4 gol atiyordu bizde hayranlikla kendisini izliyorduk.
sadece kadinlar degil, hayvan hakları ezilen kim olursa olsum Cihan kardesimiz orada olmayi benimsemiştir. tek kusuru batman vari bir şekilde, selam sabah vermeden ortamdan çekip gitmesidir.
nasıl yanibarbara palvin