Size Göre En Güzel Kadınlar

Yaşlı amcalara derken? Sadece futbol/spor konuşulmasın eğlence, goygoy olsun diye açılan başlıklardan birisi ama illa bokunu çıkarnak mı gerekiyor? Ayrıca forumda kadın üyelerimiz de var buradaki saçma yorumlardan rahatsızlık duyabileceklerini hiç mi düşünmüyorsunuz?
tamam reis kızma ölümüne eleştirmedik, isyan etmedik bişe demedik yönetim ne diyorsa o...

güzel muhabbet dönüyordu gözümüz gönlümüz açılmıyor da değildi hani

360_F_190379686_gsT2aCz1iIwicI3yNv6BrgQlHmyuWKj3.jpg

Diş teli olmasa gideri var aslında @Hüsnü Ayabakan halleder onu

tamam reis kızma ölümüne eleştirmedik, isyan etmedik bişe demedik yönetim ne diyorsa o...

güzel muhabbet dönüyordu gözümüz gönlümüz açılmıyor da değildi hani
mousesu bozuktu aylarca ball 3d de idare ettik onu. bizim nazimiz gecer o yüzden. bizi muhakkak idare edecektir. ben ona çok moral verdim mouse yok ama çok güzel oynadigini performasini çok begendimi soyledim. bazi geceler 3-4 gol atiyordu bizde hayranlikla kendisini izliyorduk.

sadece kadinlar degil, hayvan hakları ezilen kim olursa olsum Cihan kardesimiz orada olmayi benimsemiştir. tek kusuru batman vari bir şekilde, selam sabah vermeden ortamdan çekip gitmesidir.

mousesu bozuktu aylarca ball 3d de idare ettik onu. bizim nazimiz gecer o yüzden. bizi muhakkak idare edecektir. ben ona çok moral verdim mouse yok ama çok güzel oynadigini performasini çok begendimi soyledim. bazi geceler 3-4 gol atiyordu bizde hayranlikla kendisini izliyorduk.

sadece kadinlar degil, hayvan hakları ezilen kim olursa olsum Cihan kardesimiz orada olmayi benimsemiştir. tek kusuru batman vari bir şekilde, selam sabah vermeden ortamdan çekip gitmesidir.
o zaman şöyle diyelim

Cihan sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
çok gülerdi, ben gülmem.
bu forumdaki arkadaşlar abi ban dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
arkadaşlar, abi benim nicki değiştir dediğinde dalga geçerdi. ben geçmem
Cihan sevdiğimiz bir abimizdi ama engeli bir tuhaf basardı
ne varsa önünde herkesi engeller bir tek kendi kalırdı forumda ben kalmam.
bizde kadın fotosu ortaya konur. herkes ihtiyacı kadarına bakar
cihan abim mousunu adamına taşıtırdı. ben taşıtmam
abim bu foruma gireceği zaman koltuğuna şöyle fiyakalı, ama biraz da yamuk otururdu. Ben @Oğuzhan Ölmez , @Doruk Ata TANRIVERDİ @Berke Karabacak foto attımı şöyle yaslanırım bi geriye.
koltuk sende kalsın kardeş, atmayız biz de foto olur biter.

Geri
Üst Alt