Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.695
- 4.335
- 778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güneşin altında kalıp birden denize atladıktan sonra o vücudun aniden soğuması diken diken olması, işte o tene dokunmak müthiş bir duygu
Kıçı ve Memeleri bembeyazdır bununo bronz tenin altındaki bikini iziiii![]()
![]()
Ağzıyaram benim seni sevdiğimin yarısı kadar beni niye sevmedinAhlaka mugayir paylaşım yaparsan bizim çok güleceğimiz şakalar gelecek
Bu karıya sıva mı dayanır o bile erimiş??arkadaki duvarda neden siva yok ?
sarı beni bitirdi. diğeri yoklukta giderBu 2 siyle güreş tutmak istiyorum. Onlar 2 si ben tek. Beni kündeye getirir bunlar
Açıkcası ben yanıyorum. Mevsim farketmez ben uyum sağlarım. Burada kışın da güzelliklerini özellikle sıcaklığını betimlemek isterdim ama Cihan bey ensemde duruyorÜstad yorumların kelime seçimleri ve resmedilmesine bakıyorum....
Konumunu Bodrum olarak görüyorum....
Mevsimlerde yaz olmuş diyorum....
Çok tehlikeli günler bekliyor oraları mı acaba ?
Onurdan suphem var sinan bilgin kardeş. Bana özelden Danyal ile grup yapar mıydın? Gay olmak ister miydin? Kadınlarda mutluluğu bulamadıysan erkeklerde neden denemiyorsun? gibi yoklama içeren sorular soruyor.
@Onur LiboşOnurdan suphem var sinan bilgin kardeş. Bana özelden Danyal ile grup yapar mıydın? Gay olmak ister miydin? Kadınlarda mutluluğu bulamadıysan erkeklerde neden denemiyorsun? gibi yoklama içeren sorular soruyor.
Yenge seni nerede biliyor şu an doğru söyleŞimdi konserdeyim sizinle sonra ilgilencem. Cihan hepinizi mıhlayacak
Yengenle konserdeyiz. Beni buraya etiketliyonuz ben yanarsam hepinizi yakarım.Yenge seni nerede biliyor şu an doğru söyle
Kimin konserindesin biraderYengenle konserdeyiz. Beni buraya etiketliyonuz ben yanarsam hepinizi yakarım.
@Cihan Ağzıkara buraya bi el at kanka temizlik lazım
Müthiş bir ses canlı ızlemedim amaCem Adrian
Sever misin?
Ses güzel ama şarkıları çok değiştirerek söylüyor. Sevmedim türkü söylemelerini. Halbuki YouTubedan dinlerken iyiydiMüthiş bir ses canlı ızlemedim ama
Bunu söyledi miSes güzel ama şarkıları çok değiştirerek söylüyor. Sevmedim türkü söylemelerini. Halbuki YouTubedan dinlerken iyiydi
Yengenle konserdeyiz. Beni buraya etiketliyonuz ben yanarsam hepinizi yakarım.
@Cihan Ağzıkara buraya bi el at kanka temizlik lazım
Bunu söyledi mi