Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.544
- 109.356
- 4.878
benim hatun salmamı bekliyormuş pusudaMotz buralara uğrarmıydın sen yolunu mu şaşırdın yoksa.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim hatun salmamı bekliyormuş pusudaMotz buralara uğrarmıydın sen yolunu mu şaşırdın yoksa.![]()
Geçen gün Keramettin admin böyle bi ifade kullanmıştı ama yine de sen bilirsinOğuz'u atalım diyenlere koyim.
Geçen gün Keramettin admin böyle bi ifade kullanmıştı ama yine de sen bilirsin
Keramettin'i tanırım o öyle bir şey demez. Yine senin fitne yapacağın tutmuş. Allahın cezası herif düş yakamdan!Geçen gün Keramettin admin böyle bi ifade kullanmıştı ama yine de sen bilirsin
Slmmerhaba
Atalım gitsin o zaman yav. @Oğuzhan Liboş Özbek Ne diyorsun bu işe atalım mı seniBazen şöyle talepler alıyoruz yok Serhanı bu konudan atın yok Oğuzu atın Doruku atın Emrahı Barışı…
Olmaz öyle bir şey.
Atalım da bizi mi şeetsinler???
Ben elimi sürmemAtalım gitsin o zaman yav. @Oğuzhan Liboş Özbek Ne diyorsun bu işe atalım mı seni
Heyecanla beklemedeyim.arşivden attım üstat ismini bulursam yazarım buraya
www.instagram.com
Heyecanla beklemedeyim.
Gözlemim altında bundan sonra.Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com
sen ne yaptın yeğen yaw
Abin malın iyisenden anlar.sen ne yaptın yeğen yaw
Kıvrımlara bak bee auağğğğğğğğğğğğ