Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.540
- 109.349
- 4.878
CirkinlesmeAğzımda gargara yaparım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CirkinlesmeAğzımda gargara yaparım.
Üstad ben de seni kenarından köşesinden Sergen Zeren'e benzetiyorumSana göre herkes birbirinin ikizi zaten Barış reis yav![]()
Diyenler olduÜstad ben de seni kenarından köşesinden Sergen Zeren'e benzetiyorum
Başka diyen olmuş muydu sana bunu
Evet özellikle FT konusundaki postlarınız benziyorDiyenler olduÖzellikle foruma ilk üye olduğum zamanlar Fatih Terim'e laf eden herkesi Fbli diye raporluyodum ben reis yav
İnsan insana benzer.Sergen'i severiz..

Şu an bile bakma Konsantrasyon falan filan diyoz da ola ki Okan hoca başka 1 takıma giderse gelmesini isteyeceğim hoca Fatih hoca benim reis yavEvet özellikle FT konusundaki postlarınız benziyor
Sergen usta bir Cimbomludur.
O zaman hep beraberŞu an bile bakma Konsantrasyon falan filan diyoz da ola ki Okan hoca başka 1 takıma giderse gelmesini isteyeceğim hoca Fatih hoca benim reis yav![]()
Demeyelim bence reis yavO zaman hep beraber
oy göbüşcan göbüşcan
öldür beni öldür beni
ben zaten ölmüşem de hayde sev beni
diyelim üstad
Sen de konuya geldiğinde göre paylaşımlarını yaptıktan sonra aralarından seçer toplu 1 şekilde beğenirim ben kanks yavKarılar nerede ? Konuyu hangi amaçla kullanıyorsunuz beylerr
Kadından anlamadığını her seferinde belli ediyorsun yav.
Karılar nerede ? Konuyu hangi amaçla kullanıyorsunuz beylerr
Ben laf ediyordum benide mi raporladinDiyenler olduÖzellikle foruma ilk üye olduğum zamanlar Fatih Terim'e laf eden herkesi Fbli diye raporluyodum ben reis yav
İnsan insana benzer.Sergen'i severiz..
Yürü gitŞu an bile bakma Konsantrasyon falan filan diyoz da ola ki Okan hoca başka 1 takıma giderse gelmesini isteyeceğim hoca Fatih hoca benim reis yav![]()