- 23 Aralık 2008
- 60.452
- 57.786
- 4.933
Cüceleri severimŞaka mısın birader sen ben aylardır erik gibi yengem vardır benim diye hayal ediyorum!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cüceleri severimŞaka mısın birader sen ben aylardır erik gibi yengem vardır benim diye hayal ediyorum!
Doruğun eşini hep farklı hayal etmiştimerik boyutunda iste
Mizah ulanBeni mi hayal ediyorsun lan
Niye sövdün özelden birader derdin neMizah ulanSonuna ekleyeceğim küfürü burdan yazamayacağım için özelden yazdım
![]()
Doruğun eşini hep farklı hayal etmiştim
Özele bak anlarsınNiye sövdün özelden birader derdin ne
RaporladımÖzele bak anlarsın![]()
@Alper Altun gavat demenin cezasi var midir hocamAbi sende bu kadar gavat olma biraz sahiplenici erkek rolünü oynasan bunlar başına gelmezdi
Varsa bile sana bu kelime çok yakıştığı için olmamalı rakunverdi@Alper Altun gavat demenin cezasi var midir hocam
@Keramettin TANRIVERDİ reis mudahale eder misin?Varsa bile sana bu kelime çok yakıştığı için olmamalı rakunverdi
Çok sağlammış
Gerçek hayatta da aranızda böyle konuşuyorsaniz bir sorun yok@Alper Altun gavat demenin cezasi var midir hocam
Yok reis konusmuyoruz. Msji editlenip hakaretin cezasi neyse verilsin.Gerçek hayatta da aranızda böyle konuşuyorsaniz bir sorun yok
Sen nasıl bir sapiksin yaMizah ulanSonuna ekleyeceğim küfürü burdan yazamayacağım için özelden yazdım
![]()
Kuzenime ithamlarına dikkat et SerhVarsa bile sana bu kelime çok yakıştığı için olmamalı rakunverdi
Yeter lan her konuda estirdiğin terör, ne zaman girsem birine tehdit, hakaret, algı.Sen nasıl bir sapiksin ya
Yeter lan her konuda estirdiğin terör, ne zaman girsem birine tehdit, hakaret, algı.
Yeter lan her konuda estirdiğin terör, ne zaman girsem birine tehdit, hakaret, algı.
Burcu hanım bunun bu yazdığını görse ve böyle 1 sapığı korkusundan ki haklı olarak dava açabilir.Bu da forumu sıkıntıya sokabilir reis.O yüzden de banlanmalı diyorum..Evini basmicaz. Yürüdüğü yollardan yürümek istiyorum.